Mercat de fitxatges

Oficial: Marc Cucurella nou jugador del Chelsea per 65 milions

El jugador d’Alella es converteix en el cinquè jugador espanyol més car de la història

Oficial: Marc Cucurella nou jugador del Chelsea per 65 milions
1
Es llegeix en minuts

El Chelsea acaba de fer oficial la incorporació de Marc Cucurella, procedent del Brighton & Hove Albion, per 65 milions més 8 en variables. El jugador de 24 anys d’Alella firma pel club londinenc després de ser temptejat pel Manchester City, fent el salt a un dels millors equips del món.

Després d’una temporada magnifica al Brighton, en la seva primera campanya en la Premier League, Cucurella fitxa per un ‘bigsix’ fent un salt de qualitat al seu 24 anys. La temporada passada va jugar un total de 38 partits, veient porteria en una ocasió i repartint dues assistències. La seva fiabilitat i velocitat per la banda ha sigut clau per a l’equip que va firmar una temporada espectacular, acabant novens en la classificació.

Negoci rodó del Brighton

Notícies relacionades

El club anglès va aconseguir el jugador català pagant la clàusula que tenia amb el Getafe, club on va despuntar durant dues temporades portant l’equip del sud de Madrid a Europa. Les seves temporades com a blau van fer apostar el Brighton pel lateral, que va desemborsar l’any passat 18 milions d’euros, res comparable amb el preu que ha pagat el Chelsea. Una temporada després, i a l’haver firmat un gran any, el d’Alella marxa al club londinenc per 65 milions, i puja a 73 milions si es compleixen les variables.

El Brighton ha aconseguit un dels millors negocis per un jugador en els últims temps, i obté una rendibilitat de gairebé 50 milions d’euros pel jugador, una obra mestra del director esportiu. Ara Cucurella afronta el repte més important en la seva carrera, el de jugar per a un equip de Champions League. Thomas Tuchel, el seu nou tècnic, l’amant de la defensa de tres amb laterals, pot ser un gran professor per al català, que disposa d’una oportunitat magnifica per reforçar-se en un dels millors clubs el món.