BENZEMA, EL GRAN FAVORIT

Messi i Neymar, fora de la llista de 30 candidats a la Pilota d’Or-2022

Messi i Neymar, fora de la llista de 30 candidats a la Pilota d’Or-2022
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No passava des del 2005. Leo Messi va marxar al Paris SG, tot i que ell no volia, perquè desitjava acabar la carrera esportiva al Barça. Se’n va anar a França i, després d’una primera temporada grisa lluny del Camp Nou, ha desaparegut de la llista de 30 candidats a la Pilota d’Or-2022, facilitada per la revista France Football.

Tampoc hi ha Neymar en aquesta privilegiada relació de millors jugadors del món, en què el gran candidat a conquerir aquest preuat trofeu és Karim Benzema, el davanter del Madrid, que ha aconseguit la Lliga, la Champions i la Supercopa d’Europa. Messi, per tant, no podrà defensar la Pilota d’Or que va aconseguir el 2021, la setena de la seva carrera professional.

Notícies relacionades

El Madrid disposa de fins a sis jugadors en aquesta relació: Benzema, el gran favorit, Modric, Courtois, Casemiro, Vinícius i Rüdiger, nouvingut del Chelsea.

Sí que hi és, en canvi, Cristiano Ronaldo, malgrat que no va aconseguir ni posar el Manchester United a la pròxima edició de la Lliga de Campions. Del Barça, només hi ha Robert Lewandowski, però pel rendiment que va tenir amb el Bayern Munic, club que va abandonar a finals de juliol per ser el líder del Barça de Xavi.