Futbol

Ten Hag, nou entrenador del Manchester United

El tècnic neerlandès acabarà la temporada al capdavant de la banqueta de l’Ajax

Ten Hag, nou entrenador del Manchester United

MANCHESTER UNITED

1
Es llegeix en minuts

El Manchester United tindrà nou entrenador a partir de la temporada vinent. Es tracta del neerlandès Erik ten Hag. L’equip britànic ha anunciat aquest dijous el nomenament del tècnic de l’Ajax des del final de l’actual campanya i fins al juny del 2025, amb l’opció d’estendre la vinculació per un any més. D’aquesta manera, Ten Hag acabarà la temporada actual amb el conjunt d’Amsterdam i emprendrà després rumb a Anglaterra.

Notícies relacionades

John Murtough, director de futbol de l’United, ha manifestat després de fer-se pública la contractació: «Durant els últims quatre anys a l’Ajax, Erik ha demostrat ser un dels entrenadors més emocionants i exitosos d’Europa, reconegut per l’atractiu futbol ofensiu del seu equip i el seu compromís amb la joventut. Ens va deixar gratament impressionats amb la seva visió a llarg termini per tornar el Manchester United al nivell en el qual volem competir. Li desitgem un final exitós de temporada a l’Ajax i esperem donar-li la benvinguda al Manchester United aquest estiu», va afegir l’executiu del club de Manchester.  

La reacció del tècnic

Des d’Amsterdam, Erik ten Hag va expressar la seva satisfacció per l’acord. «És un gran honor ser nomenat entrenador del Manchester United i estic molt emocionat per aquest desafiament. Asseguro als seguidors de l’Ajax el meu total compromís amb el club fins a final de temporada».