PREMIER LEAGUE

El Liverpool guanya el Crystal Palace (1-3) i s’acosta al City

El triomf permet als vermells recuperar la segona plaça i se situen a 9 punts de l’equip de Pep Guardiola amb un partit menys

El Liverpool guanya el Crystal Palace (1-3) i s’acosta al City

Hanna McKay / Reuters

1
Es llegeix en minuts

El Liverpool s’acosta al Manchester City en la lluita pel liderat, tot i que encara està a nou punts de distància de l’equip de Pep Guardiola i amb un partit menys. Una victòria sobre el Crystal Palace (1-3) li ha permès retallar la diferència després de l’empat dels celestes en la seva visita al Southampton.

L’equip de Jürgen Klopp va haver de resistir davant un molt bon Palace i va fer bons els dos gols en la primera mitja hora de Virgil Van Dijk i Alex Oxlade-Chamberlain, tots dos després d’assistències d’Andy Robertson, per acabar rematant en els últims minuts amb un penal concedit pel VAR.

El lateral escocès va servir el primer a Van Dijk perquè el central rematés a la xarxa de cap; en el segon, Oxlade-Chamberlain va rebre una centrada de Robertson, va controlar i va empalar una volea davant Vicente Guaita per col·locar el 0-2 al marcador (m. 32).

El Palace va gaudir de molt bones ocasions a l’esquena de Van Dijk i Joel Matip. La més clara, un mà a mà d’Odsonne Edouard, que, després de regatejar Alisson, no va poder embocar a porta buida. Malgrat la folgança del resultat, el Liverpool no va tenir el control del joc.

En la segona meitat sí que va tenir més sort el francès Edouard. En una gran passada en profunditat de Jeffrey Schlupp, retratant Van Dijk, Jean-Philippe Mateta es va quedar davant d’Alisson i li va cedir el gol sense oposició a Schlupp.

Notícies relacionades

Van pressionar els de Patrick Vieira, però el Liverpool va aguantar i va sentenciar Fabinho des dels onze metres després d’un polèmic penal de Guaita sobre sobre Diogo Jota que va haver de ser corroborat pel VAR.

Amb l’1-3, l’equip d’Anfield va sortir amb els tres punts de Londres i el segon lloc de la taula, i es va erigir en el principal adversari del City.