DIMECRES, A LES 20 H

Ansu Fati torna al Barça per a la Supercopa contra el Madrid

El davanter viatja a l’Aràbia sense l’alta mèdica, igual que Araujo, operat divendres, i Frenkie de Jong

Ansu Fati torna al Barça per a la Supercopa contra el Madrid

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts

Entre els 24 jugadors que desplaça Xavi Hernández per disputar la Supercopa (de moment, la semifinal contra el Reial Madrid), en sobresurt un: Ansu Fati. Després de poc més de dos mesos de la seva última aparició (6 de novembre), el Barça pot comptar amb un dels seus millors jugadors, sens dubte el més enyorat.

Hi destaca Ansu Fati, que només ha pogut jugar vuit partits aquesta temporada i cap de complet, també per l’asterisc que apareix al costat del seu nom. Un asterisc que significa que puja a l’avió cap a l’Aràbia Saudita sense l’alta mèdica, l’últim tràmit que li falta per retornar a la gespa. Xavi va avançar que l’extrem estaria disponible per al clàssic, i disfrutarà dels seus primers minuts.

També hi ha un asterisc al costat dels noms de Ronald Araujo i Frenkie de Jong. Igual que Fati, formen part de la llista tot i que estan de baixa. Són dos dels últims lesionats. Tots dos van caure a Linares. El defensa uruguaià es va fracturar dos ossos de la mà dreta, de la qual va ser operat divendres, i si jugués ho hauria de fer amb una protecció.

Notícies relacionades

De Jong va ser substituït per unes molèsties al soli de la cama esquerra. La seva participació sembla més improbable davant la voluntat general del cos tècnic d’evitar riscos per la incessant allau de lesionats. Eric Garcia es va lesionar a Granada i estarà cinc setmanes de baixa, així que es quedarà a Barcelona, igual que Martin Braithwaite.

Encara no està disponible Pedri, en la recta final de la seva recuperació i que reapareixerà després de la Supercopa. Culminarà la seva rehabilitació a Sant Joan Despí, igual que Sergi Roberto.

Temes:

Barça Ansu Fati