Triomf local

El golàs amb què Messi s’estrena a la Lliga francesa

L’exjugador blaugrana marca el tercer gol en la victòria per 3-1 del PSG contra el Nantes

AGENCIAS

1

Leo Messi s’ha estrenat aquest dissabte com a golejador a la Lliga francesa. I ho ha fet aconseguint el tercer gol amb el qual el París Saint-Germain, el seu equip, ha tancat la victòria per 3-1 contra el Nantes. Fins ara, l’astre argentí encara no havia pogut marcar a la Ligue 1, la Primera Divisió francesa, tot i que sí que ho havia fet a la Champions.

El gol de l’exblaugrana va arribar al minut 87 en un partit en el qual el PSG va perdre el seu porter Keylor Navas als 65 minuts per expulsió. El marcador el va obrir aviat Kylian Mbapeé als dos minuts de partit. Dennis Appiah va marcar a pròpia porta el segon gol parisenc als 81 minuts. La victòria ha fet encara més líder el París Saint-Germain.

Els jugadors del PSG van estar contra les cordes durant la segona part, sobretot després de l’expulsió del seu porter, i no es va arreglar la situació fins que Messi va intervenir amb un gran gol de xut llunyà, marca de la casa.