Violència sexista

La policia identifica els qui van insultar la futbolista de l’Osasuna: tots menors

La Fiscalia de menors continuarà amb el procediment contra els joves, tots del club de futbol Nueva Montaña de Santander, on es va disputar el partit

La policia identifica els qui van insultar la futbolista de l’Osasuna: tots menors

Twitter Osasuna

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha aconseguit identificar els aficionats del club de futbol Nueva Montaña, de Santander, que el passat 9 d’octubre van proferir, presumptament, insults sexuals i amenaces a una jugadora d’un equip filial de l’Osasuna, i tots ells són menors i residents a Cantàbria.

Les diligències realitzades per la Policia en el marc de la investigació han sigut remeses ja a la Fiscalia de menors perquè tiri endavant el procediment.

El resultat de la investigació l’ha donat a conèixer aquest dimarts la portaveu de la Policia Nacional a Cantàbria, Diana Mirones, en el marc d’unes jornades de formació en matèria de delictes d’odi per als agents que desenvolupen la seva tasca a la regió.

La davantera Karolina Sarasua, menor d’edat, va denunciar al final del partit entre la Sociedad Deportiva Nueva Montaña i el Club Fundación Osasuna B que un grup d’aficionats havien proferit insults de caràcter sexual i amenaces de violació contra ella i les seves companyes d’equip durant el partit disputat a la capital càntabra.

Notícies relacionades

La jugadora va posar els fets en coneixement de la col·legiada al concloure el partit i, posteriorment, va transcendir que el president del club càntabre disposava de vídeos amb els autors dels fets.

La Policia, després d’investigar tots els fets, ha pogut identificar els presumptes autors d’unes manifestacions que van aconseguir un rebuig generalitzat.