ATLÈTIC, 0 - ATHLETIC, 0

L’Atlètic es crispa pel tercer empat seguit a casa

Joao Felix va acabar expulsat per dir-li a l’àrbitre que estava boig després d’ensenyar-li una groga en una falta que va rebre

L’Atlètic es crispa pel tercer empat seguit a casa

Rodrigo Jiménez / Efe

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tercer empat seguit de l’Atlètic a casa en quatre partits disputats. La impotència per no saber superar l’Athletic (0-0), com tampoc van saber superar el Vila-real (2-2) i el Porto a la Champions (0-0), va acabar amb els jugadors blanc-i-vermells crispats, enfadats amb si mateixos i, com sol ser habitual també, amb l’àrbitre. L’Elx, en la inauguració de la Lliga, és l’únic visitant que ha sucumbit al Metropolitano.

Només va faltar que Gil Manzano xiulés el final quan una pilota volava cap a Carrasco en un atac matalasser perquè l’Atlètic, en la seva col·lectivitat, explotés, tot i que ja hi havia hagut diversos episodis d’enuig. Els més visibles van tenir lloc a partir de l’expulsió de Joao Félix per dues targetes.

Tot escrit a l’acta arbitral

Notícies relacionades

El davanter s’escapava sol al mig del camp però va ser agafat. En el seu intent de seguir endavant, va deixar anar el braç enrere i va colpejar Vencedor. Gil Manzano li va treure la groga al portuguès que, incrèdul, el va increpar dient-li «boig» i posant-se «el dit índex a la templa», com va escriure l’àrbitre a l’acta. Les protestes van continuar fins al final. Gil Manzano va fer constar que li van llançar «dues ampolles de 500 ml» i que el director esportiu de l’Atlètic, Andrea Berta, li va dir: «Aquí mai més, aquí mai més».

Un xut al pal de Marcos Llorente abans de l’expulsió de Joao Félix havia sigut el cant del cigne local. La millor ocasió va arribar gràcies a l’incansable interior dret. Van jugar tots els davanters, però cap va tenir lucidesa ni encert per aguantar els 90 minuts, una cosa que sembla impossible amb Simeone. Iñaki Williams i Asier Villalibre van disfrutar de sengles mà a mà però es van deixar impressionar davant Oblak i van xutar fora. 

Fitxa tècnica