ESTRENA BLANC-I-VERMELLA

Horari i on veure a la TV l’Atlètic-Porto de Champions

El campió de Lliga comença al Wanda la seva conquesta cap a l’únic gran títol que li falta en el seu palmarès

Horari i on veure a la TV l’Atlètic-Porto de Champions

EFE

1
Es llegeix en minuts

El somni de la Champions tan anhelada pels blanc-i-vermells comença aquesta nit (21 h, Movistar+) al Wanda Metropolitano amb el Porto com a primer convidat per a l’equip de Simeone. L’Atlètic de Madrid està preparat per trencar la barrera dels quarts de final en la competició europea el dia que Griezmann tornarà a la que va ser casa seva durant cinc anys.

L’Atlètic ha començat la temporada a bon nivell de resultats, amb 10 de 12 punts possibles en la competició nacional, però a nivell de joc segueix lluny del seu millor moment com ja va demostrar en els seus partits davant Vila-real, Celta i Espanyol, on va necessitar gols ‘in extremis’ per empatar, davant el ‘submarí groc’, i guanyar, a Balaídos i l’RCDE Stadium, respectivament.

En un grup on també figuren el Liverpool i l’AC Milan (21 h), l’Atlètic sap que serà fonamental no deixar escapar punts a casa començant pel debut davant el Porto, un altre club que també ha sigut campió d’Europa i que la temporada passada va perdre la seva corona a la lliga portuguesa en favor de l’Sporting.

Els dos equips es van enfrontar per última vegada en la fase de grups del 2013, amb doble victòria per als matalassers (1-2 i 2-0) que els va servir per ser primers de grup, llavors ja entrenats pel ‘Cholo’.

Simeone tindrà la baixa de Savic, sancionat en l’últim partit de la Champions passada davant el Chelsea. Per la seva part, Sergio Conceiçao no tindrà disponible el porter Marchesín per lesió. L’àrbitre de l’enfrontament serà el col·legiat romanès Ovidiu Hategan. S’espera un aforament superior als 25.000 espectadors.

Quan es juga l’Atlètic de Madrid – Porto

Notícies relacionades

El partit corresponent a la jornada 1 de la fase de grups de la Champions League es disputa aquest dimecres 15 de setembre, a les 21.00 hores (hora peninsular).

On veure el partit a la TV

La trobada es jugarà al Wanda Metropolitano i el retransmeten els canals Movistar Liga de Campeones (dial 50 de Movistar), M. Liga de Campeones 2 i LaLiga TV Bar.