CHAMPIONS LEAGUE

Horari i on veure a la TV l’Inter - Reial Madrid

Els blancs s’estrenen a Milà amb Alaba i Jovic recuperats després de la golejada al nou Bernabéu

Horari i on veure a la TV l’Inter - Reial Madrid

Image Sport

2
Es llegeix en minuts

El sorteig de la Champions League 2021-22 va oferir que el Reial Madrid tornarà a enfrontar-se a l’Inter de Milà en la fase de grups, tal com va fer la temporada passada amb el Xakhtar també de perillós convidat. L’ambient festiu que es va viure aquest diumenge en la tornada al Bernabéu amb triomf davant el Celta (5-2), es traslladarà aquest dimecres a la capital de la moda per veure’s les cares amb el campió italià al Giuseppe Meazza, que aquesta temporada també acollirà els partits europeus de l’AC Milan.

L’equip blanc vol confirmar les bones sensacions ofensives mostrades en la Lliga, amb un Benzema que continua sent el depredador dels últims anys. El francès ja lidera la taula de golejadors en la Lliga (5 gols) i es vol estrenar amb bon peu en la primera jornada de Champions. Carlo Ancelotti recupera Alaba i Jovic per a un matx cridat a ser decisiu per al liderat del grup D, que també inclou el principiant Sheriff de Tiraspol i el Xakhtar Donetsk (18.45 h, Movistar+).

Fragilitat defensiva

El conjunt de Simone Inzaghi arriba a la disputa del duel després de dues victòries i un empat amb la Sampdoria (2-2) en la jornada passada del campionat italià. Els nerazzurri han perdut potencial a dalt amb la marxa de Lukaku, però van contrarestar la seva altura amb el fitxatge de Dzeko. L’argentí Lautaro Martínez és la principal arma de l’equip milanès per fer patir la defensa blanca, que ha encaixat 6 gols en les quatre jornades de lliga disputades.

Els dos equips es van enfrontar la temporada passada, amb dues victòries madridistes (3-2 i 0-2) que van ajudar a segellar el primer lloc del grup després de les punxades davant els ucraïnesos, i per tant, la classificació per als vuitens de final.

Per al matx d’avui, Ancelotti té les lesions de Bale, que es va trencar una vegada més, Ceballos, Kroos, Marcelo i Mendy, mentre que l’interista Inzaghi no podrà disposar de Brazao, Eriksen i Sensi. El col·legiat alemany Daniel Siebert serà l’encarregat d’arbitrar el partit.

Quan es juga l’Inter de Milà - Reial Madrid

Notícies relacionades

El partit corresponent a la jornada 1 de la fase de grups de la Champions League es disputa aquest dimecres 15 de setembre, a les 21.00 hores (hora peninsular).

On veure el partit a la TV

El partit es jugarà al Giuseppe Meazza i el retransmeten els canals Movistar Liga de Campeones (dial 50 de Movistar) M. Liga de Campeones 2 i LaLiga TV Bar.