LaLiga

Ancelotti: Volem jugar partits amb intensitat amb pilota i sense pilota

El tècnic va lamentar no haver sabut pressionar més durant la primera part

Ancelotti: Volem jugar partits amb intensitat amb pilota i sense pilota
1
Es llegeix en minuts

L’entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, va explicar que volen «jugar partits amb intensitat amb pilota i sense pilota», i va lamentar que l’equip fos lent en la primera meitat del partit que va guanyar 1-4 a l’Alabès.

A la sala de premsa el tècnic va apuntar que ho podien haver fet millor en la primera part, va incidir en la falta d’intensitat en els primers 45 minuts i va dir que la sortida de pilota des d’enrere va ser lenta, quan havia de ser més veloç.

«No hem tingut el coratge de pressionar a dalt quan ho podem fer perquè tenim defenses molt ràpids, però és el primer partit i això ho hem de treballar més», va dir.

«El primer gol ha obert el partit i hem tingut més espai», va afirmar l’italià, que va repassar les actuacions d’alguns dels seus jugadors.

SobreEden Hazard va destacar que va fer un «partit complet» tot i que va reconèixer que «va tenir difícil trobar socis entre línies perquè l’Alabès s’ha tancat molt bé».

Va manifestar que per a David Alaba la banda esquerra no és definitiva i va celebrar que té moltes opcions en aquesta banda.

Va assegurar que Gareth Bale està tan compromès com la resta dels jugadors i va avisar que el gal·lès «millorarà, perquè no està en la seva condició òptima». «El veig bé i motivat», va afirmar.

Respecte a Benzema va destacar que «és l’acabament de l’equip» i va posar en relleu «la qualitat de llegir molt bé les situacions del partit».

Notícies relacionades

«Dir que és davanter em sembla poc per a ell. És molt més complet que el Benzema de fa cinc anys», va dir.

També va tenir paraules per a Nacho Fernández. «Hi ha dos tipus de defenses, l’optimista i el pessimista, i Nacho és pessimista perquè sempre pensa que pot passar alguna cosa i per això està concentrat», va afirmar.