Futbol

Bojan Krkic fitxa pel Vissel Kobe nipó i jugarà de nou amb Iniesta

Bojan Krkic fitxa pel Vissel Kobe nipó i jugarà de nou amb Iniesta

Twitter

1
Es llegeix en minuts

El futbolista espanyol Bojan Krkic ha fitxat pel Vissel Kobe japonès, en què milita el també exfubolista del FC Barcelona Andrés Iniesta, segons va anunciar aquest dilluns el club nipó en un comunicat.

Krkic, de 30 anys, s’unirà a l’equip tan aviat com compleixi els protocols anti-Covid pertinents a la seva arribada al Japó, la data d’entrada de la qual «s’està ajustant», segons va explicar l’equip.

«Aquesta oportunitat és una de les millors, tant personal com professionalment, i no puc esperar a aquest gran desafiament», va dir en un comentaris difós pel seu nou club el blaugrana del planter, que es confessa un aficionat a la cultura japonesa.

El de Linyola també es va referir al seu antic company al FC Barcelona i principal estrella actual de l’equip japonès. «Iniesta és especial per mi i soc feliç de poder tornar a jugar amb ell. Vull marcar molts gols amb la seva assistència», va assenyalar el català.

Una experiència dilatada

Krkic va tenir una de les progressions més prometedors del futbol espanyol i va arribar a jugar a la selecció sub-17. Al seu palmarès es compten títols com la Copa del Rei, la Copa Mundial de Clubs de la FIFA, la Supercopa d’Espanya o la Copa del Canadà, entre d’altres.

Primer jugador espanyol de la història a marcar un gol a les quatre grans lligues (La Lliga espanyola, la Serie A italiana, la Premier League anglesa i la Bundesliga alemanya), l’últim contracte de Krkic va ser amb el Montreal Impact canadenc, on va arribar als 400 partits com a professional des del seu debut al Barcelona.

A més de amb Iniesta, Krkic compartirà samarreta amb els també ex del Barcelona Sergi Samper i el belga Thomas Vermaelen.

Notícies relacionades

El Vissel Kobe és actualment tercer a la lliga nipona, la J-League, amb 41 punts, per darrere del Yokohama F. Marinos (49) i el Kawasaki Frontale (58).

L’equip de l’oest japonès va acabar a la posició 14a a la temporada prèvia del 2020. E