SUBSTITUEIX FRANCISCO

El Girona li dona la banqueta a Míchel per buscar l’ascens

El tècnic madrileny, que ja va aconseguir pujar a Primera el Rayo i l’Osca, fitxa per una temporada més una altra d’opcional

El Girona li dona la banqueta a Míchel per buscar l’ascens

Reuters / Albert Gea

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Miguel Ángel Sánchez, ‘Míchel’, és des d’aquest divendres el nou tècnic del Girona. L’entrenador madrileny, de 45 anys, substitueix Francisco a la banqueta de Montilivi. Firma per una temporada més una altra d’opcional.

Notícies relacionades

Després de dues temporades perdent el tren de Primera en l’últim partit del ‘play-off’, el Girona no renuncia a l’objectiu de l’ascens. Malgrat la seva joventut, a Míchel l’avalen dos ascensos a Primera Divisió, el primer el 2018 amb el Rayo Vallecano (on va forjar gran part de la seva carrera com a jugador i en les categories inferiors del qual va començar la seva etapa a les banquetes) i després amb l’Osca el 2020. En total, acumula 100 partits a Segona A i 46 a Primera.

Míchel arriba a Montilivi acompanyat de Salvador Fúnez com a segon entrenador i David Porcel com a preparador físic, segons informa el club en un comunicat. Una vegada confirmada la seva arribada (l’anunci s’ha fet esperar més del compte), i amb la renovació de Stuani anunciada aquesta mateixa setmana, Míchel ja pot començar a confeccionar, amb la direcció esportiva, la plantilla per a la temporada vinent. Des de l’adeu de Pablo Machín, encara amb l’equip a Primera, ni Eusebio Sacristán, ni Juan Carlos Unzué, ni Pep Lluís Martí van aconseguir els resultats esperats. Francisco ho va tenir molt a prop, però la manera en què es van escapar dos ascensos en menys d’un any han cremat el tècnic d’Almeria.

Temes:

Girona FC