FUTBOL

Robert Moreno, nou entrenador del Granada

El tècnic català, que va estar 13 partits al capdavant de la selecció, reemplaça Diego Martínez

Robert Moreno, nou entrenador del Granada
1
Es llegeix en minuts

El Granada i Robert Moreno han arribat a un acord perquè el preparador català es converteixi en l’entrenador del primer equip blanc-i-vermell per a les dues pròximes temporades, ha anunciat aquest divendres el club granadinista.

Robert Moreno, de 43 anys, arriba per reemplaçar a la banqueta de l’equip andalús Diego Martínez, que després de tres brillants campanyes al Granada, al qual va portar des de Segona Divisió fins als quarts de final de la Lliga Europa, va decidir no acceptar l’oferta de renovació de l’entitat.

Amb aquest acord es completen totes les banquetes per a la temporada venidora en LaLiga Santander, ja que el Granada era el conjunt de la màxima categoria nacional que encara no tenia tècnic confirmat.

Contactes des de setmanes

Els contactes entre el club granadí i el tècnic català es van iniciar fa diverses setmanes i s’han accelerat en els últims dies després de la incorporació de Pep Boada com a nou director esportiu del Granada.

Aquesta serà la primera experiència com a màxim responsable d’un equip espanyol de Robert Moreno, que el 2019 va dirigir en nou partits la selecció espanyola absoluta.

Notícies relacionades

Després de la seva sortida del combinat nacional, en la segona part de la temporada 2019-2020, va estar 13 partits al capdavant del Mònaco francès, conjunt de Ligue 1 gal·la.

Va ser segon entrenador amb Luis Enrique a la Roma, el Celta, el FC Barcelona i la selecció espanyola, mentre que també va exercir d’ajudant de Juan Carlos Unzué en el Celta.

Temes:

Robert Moreno