SUPERLLIGA EUROPEA

La justícia suïssa dictamina que la UEFA i FIFA no poden sancionar Barça, Madrid i Juventus

El ministeri suís, amb potestat sobre les dues entitats, ha comunicat oficialment la impossibilitat de prendre represàlies per la Superlliga

La justícia suïssa dictamina que la UEFA i FIFA no poden sancionar Barça, Madrid i Juventus

Reuters

1
Es llegeix en minuts

Les noves notícies relacionades amb la Superlliga apunten que no hi haurà càstig per a Barça, Madrid i Juventus, els tres clubs que es mantindrien dins del seu format de competició. El ministeri de Justícia de Suïssa, amb potestat sobre la UEFA i la FIFA, ha notificat ja oficialment als dos màxims organismes que no podran adoptar cap mesura de sanció per als clubs, segons va revelar la cadena SER.

Notícies relacionades

El magistrat Manuel Ruiz de Lara es va emparar ja amb la jurisprudència sobre el cas ja que és el mateix jutge que el va elevar al Tribunal de Justícia espanyol per després acudir al del país helvètic. Ruiz de Lara també va elevar una qüestió prejudicial davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea perquè dictamini si la UEFA i la FIFA exerceixen un monopoli sobre les organitzacions del futbol europeu i mundial.

Ni Ceferin ni Infantino, els dirigents respectius, s’han pronunciat encara sobre aquesta qüestió i estan a expenses de finalitzar o no l’expedient disciplinari obert el 25 de maig a Barça, Madrid i Juventus.