Primer missatge de l’exentrenador blanc

Zidane explica la seva marxa i lamenta la falta de confiança del Madrid cap a ell

  • «Me’n vaig perquè sento que el club ja no em fa la confiança que necessito, no m’ofereix el recolzament per construir alguna cosa a mitjà o llarg termini», sosté

Zidane explica la seva marxa i lamenta la falta de confiança del Madrid cap a ell

EFE

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

El ja exentrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha lamentat que el club no li va fer la confiança que necessitava durant la segona etapa a la banqueta de l’equip blanc. El Madrid va anunciar la setmana passada la sortida de Zidane per decisió pròpia.

«Me’n vaig, però no salto del barco i no estic cansat d’entrenar. El maig del 2018 me’n vaig anar perquè després de dos anys i mig amb tantes victòries i tants trofeus sentia que l’equip necessitava un nou discurs per mantenir-se a dalt de tot. Avui les coses són diferents. Me’n vaig perquè sento que el club ja no em fa la confiança que necessito, no m’ofereix el recolzament per construir alguna cosa a mitjà o llarg termini», diu el tècnic francès en una carta dirigida al diari ‘As’.

Notícies relacionades

Zidane assegura en la missiva que «s’ha oblidat tot el que he construït en el dia a dia», en al·lusió al seu treball diari en la relació amb els jugadors. «Soc un guanyador nat i era aquí per conquerir trofeus, però més enllà d’això hi ha els éssers humans, les emocions, la vida i tinc la sensació que aquestes coses no han sigut valorades», explica.

L’entrenador gal assegura que li hauria agradat que la seva relació amb el club i amb el president, Florentino Pérez, «hagués sigut una miqueta diferent», tot i que insisteix que «no demanava privilegis». Alhora, critica el club per la filtració de missatges «intencionalment» als mitjans en què es proclamava «que em farien fora si no guanyava el següent partit». «Em feia moltíssim mal» llegir aquests missatges a la premsa, indica Zidane, que no obstant remarca que «passar vint anys al Madrid ha sigut la cosa més bonica que m’ha passat en la vida i sé que l’hi dec exclusivament a Florentino Pérez».