EUROPA LEAGUE

Vila-real-Arsenal i United-Roma, les semifinals

  • El Vila-real reviurà la semifinal de la Champions del 2006 contra l’Arsenal, aquesta vegada a l’Europa League

  • Espectacular reacció de l’equip anglès (0-4), que endossa tres gols a l’Slavia de Praga en 25 minuts

  • Cavani destrueix aviat l’esperança del Granada, que cau per un altre 0-2 a Manchester

  • Dzeko equilibra per a la Roma el gol de l’Ajax (1-1) i dona valor l’1-2 aconseguit a Amsterdam

Vila-real-Arsenal i United-Roma, les semifinals
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La cèlebre semifinal, tot i que d’amarg record, de la Champions del 2006 es repetirà 15 anys després. El Vila-real tornarà a enfrontar-se a l’Arsenal, aquesta vegada a l’Europa League. El conjunt groc va mantenir la seva tradició de ficar-se en la penúltima ronda europea en cada lustre, ja que també va participar en l’edició del 2011 (va caure contra el Porto) i el 2016 (amb el Liverpool). A més de l’experiència del 2006, també va disputar la semifinal del 2004 amb el València. Mai va passar d’allà. El repte d’aquest any.

El 0-1 de Zagreb havia encarat la classificació, que va quedar rematada en el primer temps amb dos gols de Paco Alcácer i Gerard Moreno (mins. 36 i 42) abans que Orsic (m. 74) marqués per al Dinamo. El privilegi d’enfrontar-se al Vila-real se’l va guanyar l’Arsenal, que va reaccionar esplèndidament al decebedor 1-1 de l’anada i va endossar un 0-4 a l’Slavia de Praga, amb tres gols en els primers 25 minuts que van deixar el quadro txec commocionat. 

Notícies relacionades

El Granada va haver de conformar-se amb fer un digne paper i disfrutar de l’experiència de jugar a Old Trafford. La quimera de continuar a Europa es va esvair immediatament quan Edinson Cavani marcava i ampliava el 0-2 de l’anada als 6 minuts. Vallejo, a pròpia porta va donar al United el 2-0 en l’últim minut.

El seu rival en la semifinal, amb el primer partit a casa, és la Roma, que va passar gràcies a l’1-2 d’Amsterdam. En el tornada, va viure uns moments de por després que l’Ajax s’avancés després del descans a través de Brobbey (m. 49’. Dzeko va restablir l’empat (m. 72).