FUTBOL

Horari i on es pot veure el Liverpool-Madrid de Champions

El conjunt de Zidane domina l’eliminatòria de quarts de final després d’aconseguir un 3-1 al partit d’anada

Horari i on es pot veure el Liverpool-Madrid de Champions
1
Es llegeix en minuts

Les dues victòries de la setmana passada contra el Liverpool i el Barça han servit al Reial Madrid per disparar la seva confiança d’aquesta temporada. Els blancs tenen un peu a les semifinals europees després de guanyar plàcidament els ‘reds’ al Di Stéfano i buscaran confirmar sensacions aquest dimecres a Anfield, un dels temples per excel·lència del futbol. A més, l’equip de la capital també està immers en la lluita per la Lliga, a un punt de l’Atlètic després de guanyar el clàssic de dissabte.

Zidane va advertir de la situació límit d’una plantilla amb diverses baixes i que té problemes al lateral dret. Carvajal segueix lesionat i Lucas Vázquez es perd el que resta de temporada, per això el tècnic francès medita jugar amb una defensa de tres o donar minuts a Odriozola, depenent de la recuperació de l’uruguaià Fede Valverde.

El Liverpool, per la seva banda, buscarà rentar la pobra imatge del partit d’anada, en què els de Jürgen Klopp no van demostrar estar a l’altura de l’etern campió. Els anglesos han tornat al camí de la victòria al campionat nacional, amb tres victòries seguides i no volen perdre les úniques opcions per continuar vius en la màxima competició continental.

En el primer partit, el Reial Madrid es va imposar fàcilment a Valdebebas, amb un resultat de 3-1, gols de Vinicius Jr. (2) i Asensio. Els ‘reds’ van retallar distàncies mitjançant Salah, però no van aconseguir reduir l’avantatge de la primera part.

L’entrenador del Madrid no podrà comptar amb Sergio Ramos, lesionat i positiu per Covid-19; Varane; Lucas Vázquez; Carvajal, i Hazard, que encara no està disponible per a ‘Zizou’. Klopp també trobarà a faltar jugadors com Van Dijk, Gomez, Matip, Origi, Henderson, Kelleher i tindrà el dubte d’última hora del jugador del planter Jones.

Quan es juga el Liverpool FC – Reial Madrid

Notícies relacionades

El partit corresponent a la tornada dels quarts de final de Champions League es disputa dimecres 14 d’abril, a les 21.00 hora peninsular espanyola.

On es pot veure el partit a la TV

El partit es jugarà a porta tancada a Anfield i el retransmetran Movistar Liga de Campeones (dial 50 i 114 de Movistar) i LaLiga TV Bar.