IMATGES DE LA BARALLA

Batalla campal durant un partit de Regional a Barcelona

Els incidents van tenir lloc al final de l’enfrontament entre el Bon Pastor i el Carmelo de la Tercera Catalana

Batalla campal durant un partit de Regional a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Un partit de la Tercera Catalana jugat dissabte a Barcelona va acabar amb una baralla multitudinària en què van participar jugadors i espectadors, amb l’autorització de públic a les grades malgrat les restriccions per la pandèmia. Els gravíssims incidents van tenir lloc en els minuts finals del partit de la Tercera Catalana que enfrontava el Bon Pastor Agrupació Esportiva i al CD Carmelo. Ni es van respectar les distàncies per la Covid, ni res de res, per acabar amb invasió de camp i cops.

Notícies relacionades

Faltaven només dos minuts per arribar al terme dels 90 reglamentaris quan es va organitzar la baralla després d’una picabaralla al camp que va acabar amb un futbolista de cada bàndol expulsat per l’àrbitre. A continuació, es va produir la primera agressió que va servir com a senyal perquè comencessin les empentes entre uns i d’altres. De seguida el públic va envair el camp de joc amb una infinitat de puntades de peu i cops de puny, tal com ha reflectit a Twitter el compte Catalunya Futbol.

El partit va quedar suspès amb el resultat de 2-3, a falta ara del que decideixi el comitè de competició, tant per si dona el resultat per definitiu com per les sancions que es puguin dictaminar.