FUTBOL INTERNACIONAL

De Bruyne renova amb el Manchester City fins al 2025

El belga complirà una dècada com a ‘skyblue’ després del nou contracte firmat

De Bruyne renova amb el Manchester City fins al 2025
2
Es llegeix en minuts

El jugador insígnia del Manchester City, Kevin de Bruyne, ha firmat avui una extensió de dos anys del seu contracte actual i continuarà sent ‘citizen’ fins al final de la temporada 2024-25, un acord que acontenta les dues parts. El centrecampista es trobava en negociacions amb el club des de feia setmanes i l’acord es va anunciar hores després de vèncer elBorussia Dortmund en l’anada dels quarts de final de la Champions, en què va ser clau amb un gol i una magnífica assistència en el gol de la victòria de Foden (2-1).

«El belga ha passat cinc anys i mig a l’Etihad, un període que l’ha portat a consolidar-se com un dels millors jugadors creatius del món», va assegurar el City després d’anunciar la renovació del jugador fins al 2025.

«No podria ser més feliç. Des que em vaig unir al City el 2015, m’he sentit com a casa. Estimo els fans, la meva família està assentada aquí a Manchester i el meu propi joc s’ha desenvolupat realment bé», va assegurar el belga en declaracions facilitades pel club.

«Aquest club de futbol està dissenyat per a l’èxit. M’ofereix tot el que necessito per maximitzar el meu rendiment, per la qual cosa firmar aquest contracte va ser una decisió fàcil. Estic jugant el millor futbol de la meva carrera i, sincerament, sento que encara hi ha més per arribar», va augurar.

I, en concret, es queda feliç per la seva relació futbolística amb el seu entrenador, Pep Guardiola. «Veiem el futbol de la mateixa manera. Tenir aquesta relació amb un tècnic és molt important per a mi, perquè els nostres objectius estan totalment alineats i volem les mateixes coses», va assegurar.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el director de futbol ‘citizen’, Txiki Begiristain, va assegurar que és un moment «molt significatiu» per al club. «El Kevin és, sens dubte, un dels millors jugadors del futbol mundial. El seu nivell de rendiment ha sigut notablement constant des que va arribar al City, i en els últims anys s’ha convertit en un dels jugadors d’elit. Treballa per millorar constantment, i el seu enfocament és el model perfecte per a qualsevol jugador jove que busqui forjar-se una carrera», va analitzar el dirigent.

Fam de Champions

Kevin de Bruyne ha conquerit, des de la seva arribada al City el 2015, dos títols de la Premier League (2018 i 2019), una Copa FA (2019) i quatre Copes de la Lliga (2016, 2018, 2019 i 2020), així com el premi al Jugador de l’Any de la PFA 2020. Se li resisteix doncs, el màxim trofeu continental, la Champions, que podria arribar aquest any després de les bones sensacions que està deixant la temporada del City de Pep.