SELECCIÓ ESPANYOLA

Mingueza i Riqui Puig, a la llista de la Sub-21

Els dos blaugrana han sigut citats per ‘la Rojita’ per a la primera fase de l’Europeu

Mingueza i Riqui Puig, a la llista de la Sub-21
2
Es llegeix en minuts

Després que Luis Enrique anunciés aquest matí la convocatòria per als partits classificatoris per al Mundial 2022, el torn era del seu homòleg, l’altre Luis. De La Fuente, seleccionador de la Sub-21, també ha donat a conèixer els 23 jugadors que disputaran la fase de grups de l’Europeu Sub-21 d’Hongria i Eslovènia. Una llista en què destaca la presència de dos joves jugadors del Barça: Òscar Mingueza, en el que és la seva primera convocatòria amb la ‘Rojita’, i el centrecampista Riqui Puig.

No hi serà Ilaix Moriba, que malgrat el seu últim mes al primer equip blaugrana no ha aconseguit convèncer el tècnic de La Rioja, però sí Abel Ruiz, desencadenat en els últims partits amb el Sporting de Braga. La llista té diversos noms amb passat culer: Josep Martínez (RB Leipzig), Marc Cucurella (Getafe), Juan Miranda (Betis), Jorge Cuenca (Almeria) i Mateu Morey (Dortmund).

Aquests són els 23 escollits per a l’Europeu Sub-21:

Porters: Josep, Álvaro Fernández i Álex Domínguez.

Defenses: Pozo, ‘Pipa’, Cucurella, Pedrosa, Miranda, Cuenca, Guillamón, Mingueza i Mateu Morey.

Centrecampistes: Zubimendi, Moncayola, Gonzalo Villar, Fran Beltrán, Riqui Puig, Manu García i Puado.

Davanters: Brahim, Barrenetxea, Dani Gómez i Abel Ruiz.

Notícies relacionades

«Aprofito per demanar disculpes al Luis perquè li trec jugadors i ha d’anar treballant així», ha dit Luis Enrique sobre el seu col·lega De La Fuente. «M’és igual l’edat que tinguin, depèn només del seu rendiment. Mentiria si digués que jo des de l’absoluta estic intentant fer un planter, perquè jo només em cenyeixo al rendiment», ha remarcat el tècnic asturià després d’anunciar les novetats de Pedri, Bryan Gil,Pedro Porro i Robert Sánchez en la llista de l’absoluta.

El pròxim dilluns 22, concentració

La Selecció espanyola Sub-21 es concentrarà el dilluns 22 de març per disputar la primera fase de l’Euro Sub-21. Espanya, que es va classificar per a aquesta ronda amb facilitat i sense cap derrota, haurà de veure’s les cares davant l’amfitriona, Eslovènia, Itàlia i la República Txeca. Si aconsegueix passar de la fase de grups, la selecció haurà de tornar a Eslovènia o Hongria, segons ofereixi el calendari, per afrontar la fase final, que se celebrarà entre el 31 de maig i el 6 de juny.