Òbit al futbol

Trobat mort Franco Acosta, exjugador del Vila-real de 25 anys

El futbolista, que jugava de davanter, va ser vist per última vegada creuant un rierol nedant

Trobat mort Franco Acosta, exjugador del Vila-real de 25 anys
1
Es llegeix en minuts

L’uruguaià Franco Acosta, exfutbolista del Vila-real i el Racing de Santander, va ser trobat sense vida aquest dilluns després que dissabte desaparegués a l’intentar creuar nedant un rierol al departament de Canelones, al sud del país. 

Segons van confirmar a Efe fonts de l’Armada Nacional, el cos del jove esportista va ser trobat pràcticament al mateix lloc on havia sigut vist per última vegada. 

Les autoritats marítimes buscaven Acosta, de 25 anys, des de dissabte. Nascut el març del 1996, el futbolista va començar la seva carrera professional al Fénix on va debutar el 2013. 

Dos anys després, el davanter va disputar el Sud-Americà Sub-20 i el Mundial de la mateixa categoria amb l’Uruguai a una selecció que comptava amb futbolistes com Erick Cabaco, Mauro Arambarri, Nahitan Nández i Gastón Pereiro. 

Durant aquella mateixa temporada, Acosta va ser adquirit pel Vila-real, on va començar defensant els colors del filial. Més tard, va saltar al primer equip i al juny va debutar a l’Europa League de la UEFA a la victòria del ‘submarí groc’ per 0-2 contra el Lió de França amb gols de Bruno Soriano i Leo Baptistao. 

Condolences

Finalment, el 2018 va passar al Racing de Santander, club on va estar una temporada abans de tornar a l’Uruguai on va defensar al Plaza Colonia, al Boston River i a l’Atenas de San Carlos. 

Davant la mort d’Acosta, diversos clubs del seu país i d’Espanya van expressar els seus missatges de condolences. 

Notícies relacionades

«El Real Racing Club està de dol per la mort del seu exfutbolista Franco Acosta. L’entitat verd-i-blanca s’uneix al dolor de la família i éssers estimats de l’atacant», resa la pàgina oficial del conjunt verd-i-blanc. 

Per part seva, el Vila-real es va expressar a través de la xarxa social de Twitter on va publicar: Profundament consternats i abatuts per la teva pèrdua. Sempre et recordarem, Franco. DEP 

Temes:

Vila-real CF