GIRONA – LEGANÉS (0-2)

El Leganés frustra el Girona

L’equip de Francisco s’allunya per set punts del sisè lloc després de la segona derrota consecutiva

2

El Girona es va merèixer més a la derrota d’aquest diumenge contra el Leganés (0-2). Una acció puntual dels ‘pepineros’ va acabar amb un gol de Kevin Bua al minut 75. El mateix jugador va rematar el marcador amb un altre gol al minut 90.

Per no perdre la tradició, l’àrbitre del VAR Pérez Pallas es va convertir en un dels protagonistes del partit anul·lant un gol inicial a Santi Bueno per un fora de joc mil·limètric. Els de Francisco continuen pecant de falta de punteria i ja s’allunyen en set punts del sisè lloc, que permet lluitar per l’ascens.

Els blanc-i-vermells van optar per cedir la pilota a l’equip d’Asier Garitano, que va marcar els primers compassos amb calma i tranquil·litat. A mesura que avançava el cronòmetre, la plantilla de Montilivi va canviar inesperadament el ritme per fer un pas endavant i fer-se superior a l’àrea del Leganés. El gol no es va fer esperar, de Bueno, però Pérez Pallás el va anul·lar després de revisar l’acció durant gairebé cinc minuts.

Lluny de desinflar-se, els de Francisco es van mantenir seriosos per pressionar i impedir la sortida del Leganés. El partit es va anar obrint i igualant amb el pas dels minuts, però les úniques ocasions clares van ser per al conjunt local, que va poder avançar-se amb una volea des del punt de penal i un xut des del balcó de l’àrea de Bárcenas que van passar a prop del travesser i del pal esquerre de Cuéllar, respectivament.

El Girona va acusar la falta de pólvora dels seus golejadors, amb Cristhian Stuani molt lluny del seu millor nivell i Mamadou Sylla massa allunyat de l’àrea. Juan Carlos va estar atent per parar una ocasió clara de Javi Hernández, sol davant el porter local. Tot i que el porter no va poder fer res contra el gol de Bua al 75. Fins i tot Eraso va poder ficar el 0-2 amb un xut que va sortir llepant el pal sense que cap defensa el detingués. Ja no hi havia res a fer, sobretot sense Stuani, que va ser substituït per Bustos. Ho va intentar Sylla sense sort. Bua va condemnar amb el segon al temps afegit.

Alineacions Girona: Juan Carlos; Yan Couto, Santi Bueno, Bernardo, Franquesa; Monchu (Aday Benítez, min. 79), Cristóforo (Gumbau, min. 80); Sylla, Samu Sáiz, Yoel Bárcenas (Valery, min. 67); i Stuani (Nahuel Bustos, min. 67).

Leganés: Cuéllar; Rodri Tarín, Omeruo, Ignasi Miquel; Javi Avilés (Sergi Palencia, min. 56), Rubén Pérez, Rubén Pardo (Miguel, min. 70), Javi Hernández; Eraso (Sergio González, min. 92), Rober Ibáñez (Gaku, min. 55); i Sabin (Kevin Bua, min. 70).

Gols: 0-1 Kevin Bua, min. 75. 0-2 Kevin Bua, min. 92.

Àrbitre: Prieto Iglesias (Comitè navarrès). Va mostrar targeta groga als locals Monchu (min. 56), Sylla (min. 75) i Samu Sáiz (min. 81).