JORNADA 22

Horari i on veure el Betis-Barça de Liga

La victòria dels blaugranes seria la setena consecutiva a domicili

1

El Barça continua amb aquest calendari tan ple. Els blaugranes arriben eufòrics al partit de Lliga de diumenge després de la gran remuntada en Copa davant el Granada. L’equip es va classificar per a les semifinals, però va haver de sobreposar-se a un marcador advers i, en la quarta pròrroga de la temporada, es van enfonsar les esperances dels nassarites. Una victòria exigida però que reforça la confiança de jugadors com Griezmann, heroi del partit amb 2 gols i 2 assistències.

Els pupils de Koeman tornaran a terres andaluses per intentar sumar el sisè triomf consecutiu de la temporada (setè a domicili) i així ratificar el rumb de l’equip. A davant tindran un Betis que sempre complica les coses als blaugranes, i que arriba en ratxa malgrat quedar eliminat de Copa contra l’Athletic, en un partit que es va decidir des del punt fatídic. Els verd-i-blancs encara no han perdut en Lliga en aquest 2021 i es troben a la setena plaça, a dos punts dels llocs europeus. Malgrat el bon moment, el Betis no guanya els blaugranes en el Villamarín des de l’any 2011, quan es van imposar per 3-1 l’últim any de Guardiola al capdavant de l’equip.

Ronald Koeman tornarà a tenir la baixa de Sergi Roberto, que estarà un altre mes fora dels terrenys de joc, afegida a les ja habituals de Piqué, Coutinho i Ansu Fati. L’entrenador del Betis, Manuel Pellegrini, tampoc podrà comptar amb Bartra, Camarasa, Bravo i Martín per lesió, ni amb Láinez, que es recupera del seu positiu per Covid-19.

Quan es juga el Reial Betis - FC Barcelona

El partit corresponent a la jornada 22 de Lliga es disputa demà, diumenge 7 de febrer, a les 21.00 hores peninsular espanyola.

On podeu veure el partit a la TV

El partit es jugarà a porta tancada al Benito Villamarín i el retransmet Movistar LaLiga (dial 46 de Movistar), Movistar LaLiga 1 (dial 47 - sense públic virtual) i Orange TV (canal 110 i 111 a UHD).

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment minut a minut des d’una hora abans del xiulet inicial.