Polèmica a l’Argentina

La filla de Maradona arremet contra el metge del seu pare després de revelar-se nous àudios

  • La premsa argentina ha publicat diversos missatges en els quals el neurocirurgià Leopoldo Luque parla dels esdeveniments que van desembocar en la mort de l’exfutbolista

La filla de Maradona arremet contra el metge del seu pare després de revelar-se nous àudios
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dalma Maradona, una de les filles del difunt astre argentí del futbol, ha arremès contra el metge personal que s’encarregava de la vigilància de la seva salut, el neurocirurgià Leopoldo Luque, després que la premsa argentina publiqués el contingut de diversos àudios en els quals Luque discuteix amb la psiquiatra Agustina Cosachov els esdeveniments que van desembocar en la mort de l’exjugador el passat 25 de novembre.

«Luque ets un fdp i tant de bo es faci justícia, però no ignorem que la persona que el presenta al meu pare, el contracta i li paga un sou és Matías Morla! Jo acabo d’escoltar els àudios entre Luque i la psiquiatra i he vomitat! L’únic que li demano a Deu és que es faci justícia!», va indicar Dalma Maradona a Twitter.

«Es cagarà morint el gras, ni idea el que va fer, jo estic anant cap allà», s’escolta Luque en un dels missatges amb un dels seus socis. «Sembla que està mort, de veritat està mort», indica Luque en un altre àudio. En un altre missatge se sent com Cosachov li explica a Luque que el personal que és a la finca als afores de Buenos Aires amb Maradona mira de reanimar-lo abans que arribin les ambulàncies.

«Ara està amb l’equip (de l’ambulància) l’estan reanimant amb una via i intubant. Però vam estar com 10, 15 minuts fent-li nosaltres perquè no arribava l’ambulància», va començar explicant la psiquiatra, a la qual cosa Luque va respondre: «Avisa’m si estan enutjats amb nosaltres». 

Notícies relacionades

Luque va mirar de calmar la situació, assenyalant que: «Això és així, és així. És un pacient complex i bo, passarà el que hagi de passar. Nosaltres serem allà a aguantar la que vingui». 

L’autòpsia practicada al ‘Deu’ va determinar que va morir després d’un «edema agut de pulmó secundari a una insuficiència cardíaca crònica reaguditzada» i que a més va patir un episodi de «miocardiopatia dilatada». Maradona havia sigut operat d’un hematoma subdural al cervell dues setmanes abans.

Temes:

Maradona