L’ESTAT DEL TÈCNIC

Eusebio Sacristán surt de l’uci

«Abandona l’uci per començar la segona part de la recuperació i intentar tornar a la seva vida anterior a la caiguda», indica la fundació de l’entrenador

Eusebio Sacristán surt de l’uci
1
Es llegeix en minuts

L’exfutbolista i entrenador val·lisoletà Eusebio Sacristán ha sortit aquest dimecres de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Clínic de Valladolid, on s’ha mantingut ingressat des que el 30 de desembre va tenir una caiguda fortuïta que li va provocar un traumatisme cranioencefàlic sever.

Segons han informat fonts de la Fundació Eusebio Sacristán a través de les xarxes socials, comença en aquest moment la «segona part» de la seva recuperació, per tal que el que va ser jugador del Reial Valladolid, l’Atlètic de Madrid i el Barcelona pugui tornar «en la mesura possible» a la seva vida anterior.

Eusebio Sacristán s’ha mantingut ingressat a l’uci durant 21 dies, després que el 30 de desembre patís aquest traumatisme cranioencefàlic sever del qual va ser intervingut el dia 31.

Agraïment a l’equip mèdic

Notícies relacionades

La seva família ha volgut insistir en l’agraïment pel «carinyo i respecte» mostrats a l’exfutbolista i entrenador per part de companys i aficionats de l’àmbit de l’esport, així com dels professionals dels mitjans de comunicació i representants d’entitats i institucions.

A més, van voler mostrar especialment la seva «admiració i agraïment» a l’equip mèdic i al personal de l’Hospital Clínic «que tant han treballat per la millora d’Eusebio». A partir d’ara, han precisat en el comunicat, serà el mateix Eusebio Sacristán, «quan així ho consideri», qui respondrà sobre el seu estat de salut.