premier league

El City de Guardiola, líder provisional de la Premier després de batre l’Aston Villa (2-0)

L’equip de Manchester pateix per guanyar però encadena nou triomfs seguits en totes les competicions

El City de Guardiola, líder provisional de la Premier després de batre l’Aston Villa (2-0)
1
Es llegeix en minuts

El Manchester City no va desaprofitar l’ocasió de col·locar-se líder de la Premier League, almenys de manera provisional, aquest dimecres després de derrotar 2-0 l’Aston Villa en un partit ajornat de la primera jornada del campionat anglès.

Amb aquests tres punts, l’equip de Pep Guardiola en suma un total de 38, els mateixos que el Leicester, tot i que el supera per la millor diferència de gols. El City, a més, té un partit menys que els Foxes.

No va ser senzill per al City, que no va aconseguir batre l’argentí Emiliano Martínez fins al minut 78, quan el portuguès Bernardo Silva va col·locar un xut a l’escaire. La sentència va arribar sobre la botzina, quan l’internacional alemany Ilkay Gündogan va transformar un penal (90).

Notícies relacionades

El triomf va ser just per a un City que va portar el pes del partit i va disparar 28 vegades a l’arc rival, nou entre pals. És la novena victòria consecutiva de l’equip de Pep Guardiola, comptant totes les competicions.

Però aquesta temporada, l’equip del tècnic català està destacant també per la seva bona defensa, havent deixat la seva porteria a zero en 13 dels 16 últims partits, cosa que l’ha ajudat a ficar-se de ple en la baralla pel títol.