EL DESENLLAÇ DE LA BUNDESLIGA

Un gol de Haaland ajorna la victòria del Bayern

Un doblet de Dani Olmo consolida el Leipzig en la tercera plaça del campionat alemany

lmendiola53745806 duesseldorf  germany   13 06 2020   erling haaland of boruss200613184308

lmendiola53745806 duesseldorf germany 13 06 2020 erling haaland of boruss200613184308 / LARS BARON POOL

1

Un gol d’Erling Haaland  al minut 94 va donar una victòria agònica al Borussia Dortmund per 1-0 davant del Fortuna Düsseldorf, que ajorna almenys a la setmana que ve la celebració del títol del Bayern Múnich a la Bundesliga alemanya de futbol. El quadro muniquès va iniciar la jornada amb set punts d’avantatge.

La victòria del Dortmund, a més, afavoreix el Werder Bremen que, amb una golejada per 5-1 davant del Paderborn, va igualar en punts al Fortuna  i només queda un gol per sota, cosa que pot fer més difícil la lluita contra el descens en les últimes tres jornades.

El gol va arribar al 94, quan Haaland es va aixecar per enviar de cap a la porteria un centre de Manuel Akanju des de la dreta.

Olmo, protagonista

Un doblet en tres minuts del davanter espanyol Dani Olmo va sentenciar el triomf a Hoffenheim del Leipzig (0-2), que es reafirma en la part alta i acaricia un lloc de Lliga de Campions.

Assentat ja com titular des de la seva arribada l’hivern passat procedent del Dinamo Zagreb, Dani Olmo comença a justificar la repercussió adquirida en les últimes temporades. Va marcar fa dues dates contra el Colònia. Va ser el seu primer gol. A Hoffenheim, davant d’un adversari que lluita per un lloc europeu, va firmar un doblet.

Va desequilibrar el xoc l’espanyol en dos minuts. El 9 va rebre la pilota de Nordi Mukiele, es va fer un lloc a l’àrea i va batre Oliver Bauman. Dos minuts després va aprofitar un cop de cap de Marcel Sabitzer per portar la pilota a la xarxa des de punt de penal.

La victòria assegura el tercer lloc a la taula del Leipzig a quatre punts del Borussia Dortmund, segon, i a vuit del líder, el Bayern de Munic.