SALT A UN CLUB

Natàlia Arroyo, nova entrenadora de la Reial Societat femenina

L'actual seleccionadora catalana firmarà per una temporada i agafarà el relleu de Gonzalo Arconada

natalia arroyo bsqueda de twitter twitter

natalia arroyo bsqueda de twitter twitter

1
Es llegeix en minuts

La catalana Natàlia Arroyo serà la temporada vinent l’entrenadora de l’equip femení de la Reial Societat, que tornarà a comptar amb una dona com a tècnic responsable per primera vegada des del 2007.

El vigent campió de la Copa de la Reina, títol que no podrà repetir al ser eliminat en les rondes prèvies, fitxa Arroyo per una temporada amb opció a una altra si es compleixen els objectius marcats pel Consell d’Administració blanc-i-blau.

Arroyo, nascuda a Esplugues de Llobregat el 1986 (Barcelona), ha sigut l’entrenadora de la selecció catalana femenina els últims sis anys. Anteriorment, va ser jugadora en actiu del Barcelona i Espanyol i va haver de deixar el futbol professional per una lesió.

Notícies relacionades

El club ‘txuri-urdin’, en el comunicat en què informa del nou nomenament, va destacar que a partir d’ara integrarà el futbol femení a la direcció general de l’entitat, amb un règim similar al masculí.

Natàlia Arroyo serà la primera dona a dirigir aquesta secció des de la 2007/08, temporada en què hi va haver al capdavant Garbiñe Etxeberria, i donarà continuïtat a la tasca de Gonzalo Arconada, que passarà a integrar-se a l’estructura esportiva del club però ja fora d’aquesta secció femenina.