AFECTAT PEL CORONAVIRUS

Vargas també es recupera a l'Espanyol

L'entrenador de la selecció sub-23 de l'Argentina anuncia que «ja es troba bé» després de superar la malaltia

jdomenech51585208 graf7291  cornell   barcelona   04 01 2020   el delantero ch200326093318

jdomenech51585208 graf7291 cornell barcelona 04 01 2020 el delantero ch200326093318 / Toni Albir

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Matías Monito creu estar recuperat del coronavirus que, juntament amb cinc membres més de l’Espanyol, el va afectar fa unes setmanes. La malaltia i el restabliment del davanter argentí es va saber a través de Fernando Batista, entrenador de l’equip sub-23 de la selecció ‘albiceleste’.

«Vaig anar parlant amb alguns d’ells, però més que res per veure com estan des que va passar això. Monito Vargas va tenir el coronavirus, es va infectar. Vaig parlar per saber quina era la seva condició física. Se sentia bé, estava tranquil», va revelar Batista en una entrevista a TNT Sports. El tècnic està en contacte amb el davanter de l’Espanyol per ser un dels aspirants a integrar la selecció argentina per als Jocs de Tòquio, que finalment s’han ajornat

Notícies relacionades

«Diu que de cop va començar a sentir cansament, una mica de febre. Ell creia que podia donar positiu perquè diversos companys tenien el virus. S’ho va prendre amb tranquil·litat. No va sortir de casa, no va entrar en contacte amb ningú. Li deixaven les compres a la porta, va ser molt conscient. Ja va passar i ara està bé», va afegir Batista.

Gràcies a aquest testimoni, es coneix ja la tercera identitat dels sis afectats per coronavirus a l’Espanyol. Tots a través de les seves respectives federacions nacionals o els seus països d’origen. Primer es va conèixer la malaltia de l’uruguaià Leando Cabrera i, dies més tard, des de la Xina es va saber que Wu Lei també s’havia infectat.

Temes:

Espanyol Futbol