decisió oficial

Corea del Sud posposa l'inici de la Lliga pel coronavirus

La competició no s'iniciarà fins que la malaltia estigui controlada al país

A man wearing a mask to prevent the coronavirus is reflected in the mirrors, in Seoul, South Korea, February 24, 2020.    REUTERS/Heo Ran

A man wearing a mask to prevent the coronavirus is reflected in the mirrors, in Seoul, South Korea, February 24, 2020. REUTERS/Heo Ran / HEO RAN (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

L’inici del campionat nacional de futbol de Corea del Sud s’ha posposat aquest dilluns sense data fixa d’arrencada a causa de l’epidèmia de coronavirus que afecta el país, va afirmar la K-League en un comunicat oficial. El començament d’aquest campionat en el qual competeixen 12 equips havia de ser el pròxim cap de setmana.

Notícies relacionades

«Aquesta és una mesura per protegir la salut i la seguretat dels ciutadans i nostres jugadors de l’epidèmia de Covid-19 que ha entrat en una fase greu», va dir la Lliga K després d’una reunió del de la seva junta directiva. No s’ha establert una data de represa. La suspensió és efectiva «fins que la propagació de l’epidèmia disminueixi», s’afegeix en la nota.

Corea del Sud es va convertir aquest dilluns en el país més afectat pel coronavirus  fora de la Xina. Amb 161 nous casos de contaminació en 24 hores, Corea del Sud ara compta amb gairebé 800 pacients infectats. Set persones ja han mort a conseqüència de la malaltia.