EL MERCAT BLAUGRANA

Rubi afirma que Loren no anirà al Barça «al 99,9%»

El tècnic bètic admet que el club blaugrana ha preguntat pel davanter i el Llevant nega haver rebut cap oferta per Roger Martí

zentauroepp45859693 barcelona   11 11 2018  alba presiona a loren durante el par200214140431

zentauroepp45859693 barcelona 11 11 2018 alba presiona a loren durante el par200214140431 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

L’entrenador del Betis, Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, ha afirmat aquest divendres que «al 99’9%» el davanter de Marbella Loren Morón, per qui «el Barcelona ha preguntat», «acabarà la temporada aquí» perquè el seu traspàs és una «operació que no es farà».

«Si Loren sortís, em consta que no es pot fitxar ningú. Es podria fitxar si ens paguessin la clàusula, però ell vol seguir aquí i és el que volem tots», ha indicat Rubi en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge al camp del Leganés.

Rubi ha sortit així al pas del possible interès del Barcelona per contractar el ‘nou’ bètic com una de les opcions per suplir el buit deixat en la davantera dels de Quique Setién per les lesions successives de l’uruguaià Luis Suárez i el francès Ousmane Dembelé

Clàssics rumors

El Llevant, a través del seu entrenador Paco López, va assegurar aquest divendres que no han rebut cap oferta del Barcelona pel davanter Roger Martí i que no està preocupat per la seva possible sortida perquè «no hi ha res». «No m’ha fet falta parlar amb el jugador perquè he parlat amb el club i amb això en tinc prou. El club m’ha traslladat que no hi ha una oferta del Barça, ningú del Barça ha trucat al Llevant i prenc això com els rumors que hi sol haver», va dir Paco López en la roda de premsa posterior a l’entrenament de l’equip.

Notícies relacionades

L’entrenador del Llevant va insistir que no tem que el Barcelona pugui fitxar el màxim golejador de l’equip perquè té la seguretat que no hi va haver cap negociació i que Roger acabarà la temporada a València. «No em preocupa perquè és una cosa que no existeix, que només existeix en la premsa. No em paro a pensar res, no em preocupa perquè crec que no es donarà. El club ho ha deixat ben clar, no hi ha absolutament res», va insistir.

El davanter Roger Martí ha sigut un dels 20 jugadors convocats per Paco López per jugar aquest dissabte a l’estadi de La Cerámica davant el Vila-real.