LLIGA IBERDROLA

El Barça enfonsa una mica més l'Espanyol en el debut de Ferrón (0-4)

Les blaugrana fan visible l'abisme que separa els dos equips i s'emporten el derbi amb molta claredat

zentauroepp51378053 espanyol barcelona dep191214195605

zentauroepp51378053 espanyol barcelona dep191214195605 / David Ram rez

1
Es llegeix en minuts

El debut de Jordi Ferrón a la banqueta de l’Espanyol no va ser prou estímul per evitar la golejada del Barça a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (0-4), en un derbi de clar color blaugrana, com ja feien presagiar els 29 punts que separaven, abans de l’inici del partit, el líder del fanalet vermell. Fa molt temps que no es presentava un derbi tan desigual entre blanc-i-blaus i blaugrana, diferència que es va plasmar sobre el camp. 

Un doblet de la pitxitxi Jennifer Hermoso abans del descans –primer aprofitant un centre de Caroline Graham i poc després mitjançant un brillant cop de taló– va deixar encarrilat el partit per a les de Lluís Cortés, que amb prou feines van patir davantd’un Espanyol que, malgrat mantenir les seves línies ben ordenades durant la primera mitja hora de partit, no va arribar amb prou claredat a l’àrea contrària.

Les blaugrana van demostrar sobre el camp per què encapçalen la Lliga Iberdrola, amb molta qualitat als últims metres (marquen una mitjana de més de 4 gols per partit) i una defensa infranquejable (només 4 gols encaixats en les 12 jornades ja disputades). Així, les diferències es van engrandir en el transcurs del segon temps amb dues dianes de Marta Torrejón i Vicky Losada, que van apuntalar la golejada de les visitants.

Notícies relacionades

L’Espanyol, amb només dos punts, queda provisionalment a vuit de la salvació. Jordi Ferrón té molta feina per endavant per intentar obrar el miracle i salvar la nau blanc-i-blava del descens. El Barça, amb 34 punts, se situa amb 8 d’avantatge respecte l’Atlètic de Madrid, el seu principal rival, a l’espera del que les matalasseres aconsegueixin demà en el seu partit davant del Granadilla Tenerife.

 

Espanyol, 0 – Barcelona, 4

<strong>Espanyol: </strong>Mimi, Soldevila, Inés, Torrodà, Baudet, Letti, Del Estal, Julve, Dulce Giménez, Débora Garcia i Alvarado. <strong style="font-size: 1.6rem; line-height: 2.6rem;">Canvis: </strong><span style="font-size: 1.6rem; line-height: 2.6rem;">Paloma Fernandez per Julve (m. 46). Brenda Pérez per Torrodà (m. 46). Daniela Cruz per Del Estal (m. 60). </span><strong style="font-size: 1.6rem; line-height: 2.6rem;">Tècnic: </strong><span style="font-size: 1.6rem; line-height: 2.6rem;">Jordi Ferrón. </span>

Temes:

Espanyol Barça