eleccions generals

El porter del Vila-real, convocat com a suplent d'una taula, no podrà anar a San Mamés

La junta electoral rebutja el recurs del conjunt valencià perquè Aitor pugui defensar la porteria de l'equip davant de l'Athletic

Aitor Fernandez of Levante celebrates a goal during the La Liga Santander match between Levante and FC Barcelona at Estadio Ciutat de Valencia on November 2, 2019 in Valencia, Spain

Aitor Fernandez of Levante celebrates a goal during the La Liga Santander match between Levante and FC Barcelona at Estadio Ciutat de Valencia on November 2, 2019 in Valencia, Spain / Maria Jose Segovia / AFP7 (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts

 El porter del Llevant, Aitor Fernández, ha sigut convocat com a suplent en una mesa electoral a Mondragón (Guipúscoa) amb motiu de les eleccions generals de diumenge i es podria perdre el partit que el seu equip juga aquell dia a San Mamés davant de l’Athletic Club.

Segons ha informat la cadena COPE, el porter basc va rebre recentment la notificació que l’obliga a estar a la mesa electoral com a suplent del president a Mondragón, que és la seva ciutat natal i a menys d’una hora en cotxe de Bilbao. Malgrat que el Llevant va presentar un recurs per eximir-lo d’aquesta obligació, la sol·licitud va ser rebutjada i el club valencià ha presentat un segon recurs i està pendent de saber si és acceptat o no per la Junta Electoral.

Sense porters

Notícies relacionades

Curiosament, el Llevant juga aquest diumenge a les 14 hores a Bilbao i en cas que Aitor no fos dispensat i no es presentés el president titular de la taula, el porter no podria jugar. De fet, com que el portersuplent, Oier Olazábal, està lesionat, el Llevant ja ha previst que viatgin a Bilbao els dos porters de l’equip filial i seria Dani Cárdenas qui defensaria la porteria del Llevant a San Mamés.

Es dona la circumstància que el defensa Jorge Miramón també ha sigut convocat a una mesa electoral a Saragossa, però en aquest cas la seva petició d’absentar-se sí que ha sigut atesa i podrà estar disponible per al partit a San Mamés.