anunci solemne

L'Almeria fitxa Guti i el converteix en un tècnic 'superstar'

L'exjugador madridista es fa càrrec del conjunt andalús, segon de Segona, vola amb avió privat de matinada i arriba al seu nou club com un autèntic heroi

guti-superestar

guti-superestar

1
Es llegeix en minuts

José María Gutiérrez Hernández, ‘Guti’serà el nou entrenador de la UD Almeria després que es conegués la ruptura per part l’entitat del contracte que unia el club andalús amb Pedro Emanuel. L’arribada de Guti a l’Almeria es va fer pública a través de les xarxes socials cap a les dues de la matinada amb bombo i platerets i convertint l’antiga estrella madridista en un fitxatge ‘superstar’. Per a això el club va mostrar un missatge a les xarxes socials bastant aclaridor, amb una imatge presa d’una pel·lícula de Batman amb el 14 sobrevolant l’Estadi dels Jocs Mediterranis, el número queGuti va lluir al Reial Madrid.

Guti, que va volar a Almeria amb la seva família en un jet privat, va néixer a Torrejón de Ardoz (Madrid) el 31 d’octubre de 1976. L’any passat va ser el segon entrenador del Besiktas, com a tècnic va dirigir el Reial Madrid Juvenil A amb el qual va guanyar en el seu grup de Divisió d’Honor Juvenil, la Copa de Campions d’aquesta categoria i la Copa del Rei.

Notícies relacionades

L’estiu passat va sonar com a possible entrenador del conjunt blanc-i-vermell, tot i que finalment va ser elegit el valencià Óscar Fernández, després d’una bona feina a les bases de l’Atlètic de Madrid. El madrileny dirigirà l’entrenament de l’UD Almeria a les quatre de la tarda d’aquest dimarts. L’Almeria ocupa ara la segona plaça en la taula de Segona rere un Cadis que apunta clarament cap a Primera.