trucada internacional

Bale no juga al Madrid, però és convocat per Gal·les

Polèmica decisió de Giggs, tècnic de la selecció britànica, que crida el crac blanc, que continua lesionat

aguasch49547390 real madrid s welsh forward gareth bale warms up before the 190824200402

aguasch49547390 real madrid s welsh forward gareth bale warms up before the 190824200402 / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts

Gareth Bale, absent en els últims partits del Reial Madrid per tenir molèsties físiques, ha sigut convocat pel tècnic de la selecció de Gal·les, Ryan Giggs, per als partits contra Azerbaidjan i Hongria, de classificació per a l’Eurocopa 2020, que es disputaran el 16 i el 19 de novembre.

El davanter gal·lès no juga amb el conjunt que dirigeix Zinedine Zidane des de fa un mes, en el partit del 5 d’octubre contra el Granada al Santiago Bernabéu. Posteriorment, va jugar amb la seva selecció davant Eslovàquia (1-1 el 10 d’octubre) i contra Croàcia (1-1, tres dies després), un partit que va acabar amb molèsties.

Les absències en el club blanc

Notícies relacionades

Des d’aleshores, Bale no ha participat en els partits de Lliga contra el Mallorca, el Leganés i el Betis i també es va perdre el matx de la Lliga de Campions contra el Galatasaray jugat a Turquia. Segons va informar el Reial Madrid aquest dilluns, el capità gal·lès va tocar pilota, però es va exercitar al marge del grup, d’acord amb el pla específic de recuperació que segueix.

Els partits contra l’Azerbaidjan i Hongria són vitals per a Gal·les, que, quan falten aquests dos partits ocupa la quarta plaça del grup E de classificació per a l’Eurocopa, amb 8 punts, dos menys que Eslovàquia, quatre menys que Hongria i sis menys que el líder, Croàcia. Per classificar-se, la selecció gal·lesa necessita quedar entre els dos primers llocs o buscar la via de la repesca com un dels millors tercers.