UNITED - CRYSTAL PALACE (1-2)

El Manchester United cau a casa després de fallar un altre penal

Rashford va fallar una pena màxima, com Pogba la setmana passada, i l'equip de Solskjaer va perdre davant del Crystal Palace (1-2)

aguasch49547178 manchester  united kingdom   24 08 2019   manchester united 190824185513

aguasch49547178 manchester united kingdom 24 08 2019 manchester united 190824185513 / FACUNDO ARRIZABALAGA

1

El Manchester United es va estavellar aquest dissabte i va patir la primera patacada de la temporada al caure en el seu estadi davant del Crystal Palace (1-2) després de fallar Marcus Rashford un penal.

El United semblava rescatar l’empat en els minuts finals gràcies a un golàs del jove Daniel James, però el Palace va matar la trobada amb Patrick Van Aanholt.

El lateral holandès va trobar el buit al primer pal i David de Gea no va aconseguir blocar el xut, causant la derrota del United.

Abans, Jordan Ayew havia avançat al Palace, i en la segona part, Marcus Rashford havia fallat un penal que podia haver sigut l’empat. Després de la polèmica arran de la fallada de Pogba davant del Wolverhampton Wanderers, Rashford va prendre la responsabilitat i va xutar al pal.

Daniel James, la nova sensació

L’única notícia positiva per al United va ser la de James, de 21 anys, que ja va anotar davant del Chelsea en la jornada inaugural i va sortir de titular en l’empat davant del Wolverhampton Wanderers, però va ser aquest dissabte quan es va destapar com la gran sensació del United.

En una jugada iniciada per una robada de Paul Pogba enmig del camp, James va rebre la pilota dins de l’àrea i va treure un xut a l’escaire que finalment no serviria de res als d’Ole Gunnar Solskjaer.

El United suma, després de tres partits, quatre punts, els mateixos que el Chelsea, mentre que el Palace respira una mica i es col·loca també amb quatre unitats.