PRIMERA VICTÒRIA

Bale derrota Zidane i se'n surt amb la seva

El tècnic confirma que el gal·lès seguirà al Madrid després de ser el millor en el triomf sobre el Celta a Balaídos

GRAF7396  VIGO  17 08 2019 - El jugador del Real Madrid Gareth Bale  i  y su entrenador Zidenine Zidane  d  en el partido ante el Celta de Vigo  correspondiente a la primera jornada de LaLiga Santander  disputado en el estadio de Balaidos  en Vigo  EFE Lavandeira Jr

GRAF7396 VIGO 17 08 2019 - El jugador del Real Madrid Gareth Bale i y su entrenador Zidenine Zidane d en el partido ante el Celta de Vigo correspondiente a la primera jornada de LaLiga Santander disputado en el estadio de Balaidos en Vigo EFE Lavandeira Jr / Lavandeira Jr (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Si la temporada del Madrid fos un guió televisiu, algun directiu de la cadena hauria rebutjat la història per ser inversemblant. L’últim i inesperat salt de guió, acabada de començar la competició, va ser la reaparició de Bale com el puntal de l’equip blanc en el primer partit de lliga, davant del Celta (1-3). El gal·lès va acabar l’última temporada reprovat per la grada, els estaments més alts del club i el cos tècnic, encapçalat per Zidane, que va iniciar la nova temporada desitjant la immediata sortida de l’atacant: “Si se’n pot anar demà, millor. No tinc res en contra de Bale, però prenc decisions”va dir el tècnic francès a finals de juliol.

Menys d’un mes després, les novetats més escandaloses de la plantilla, perquè són inesperades, són Bale i James Rodríguez, dos repudiats que tornen per reivindicar-se. 

Són l’exemple de la capacitat única que té el Madrid per reinventar-se. Bale és el cas més extremd’una plantilla atapeïda de jugadors que han deixat enrere els seus millors anys, amb l’ambició de màxims històrics ben lluny i els quals reaccionen amb una sola ferida en l’orgull. Bale, que es va veure fora del Madrid, sembla que ha deixat anar la pressió que l’atabalava i, amb poc, ha recuperat el seu estatus.

La resignació de Zidane

Notícies relacionades

Zidane ja ha pres el paper de la resignació, no espera més fitxatges: “Bale es quedarà. Tirarem cap endavant amb el que hi ha”, va reconèixer després del debut a Vigo, però encara queden dues setmanes de mercat i els primers resultats de la temporada poden decantar la balança.

El Madrid, que portava des de la temporada 2016-17 sense estar sobre el Barça en la classificació de La Lliga, s’agafa a l’estadística anecdòtica per completar la seva epopeia de resurrecció, encapçalada per un Bale que, de la nit al dia, ha passat d’exclòs al gran atractiu de la causa blanca.