CELTA-MADRID (1-3)

Bale comanda el retorn al passat del Madrid a Vigo

L'equip de Zidane arrenca LaLiga amb victòria davant del Celta en un partit discret que va resoldre un golàs de Toni Kroos

Soccer Football - La Liga Santander - Celta Vigo v Real Madrid - Balaidos  Vigo  Spain - August 17  2019  Real Madrid s Gareth Bale in action with Celta Vigo s Lucas Olaza   REUTERS Miguel Vidal

Soccer Football - La Liga Santander - Celta Vigo v Real Madrid - Balaidos Vigo Spain - August 17 2019 Real Madrid s Gareth Bale in action with Celta Vigo s Lucas Olaza REUTERS Miguel Vidal / MIGUEL VIDAL (REUTERS)

3
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Després de l’huracà, un dia sense vent sembla el paradís, encara que tot continuï cap per avall. Amb uns esclats de Bale, un treball digne en defensa i un gran xut de Kroos, en el pitjor moment de l’equip,el Madrid es va endur una victòria de Vigo, balsàmica després de la derrota del Barça, malgrat els dubtes en moltes fases d’un partit amb un plantejament molt poc ambiciós per part dels blancs, conscienciat en un laboriós treball a la rereguarda.

Zidane, que va arribar per segona vegada a la banqueta blanca entre promeses de canvis,va debutar a LaLiga sense res nou sota el sol, sense cap cara nova, sense la nova proposta tàctica amb tres centrals, ambBale en l’onze titular i amb James a la banqueta,amb els mateixos problemes de sempre i sense cap solució. 

El millor, Bale

Bale, amb tota la seva intermitència, va ser el millor en el primer temps d’un Madrid molt discret,sense gaires aspiracions futbolístiques, però prou compromès en el treball tàctic com per evitar el perill del Celta. 

L’intent inicial de pressió intensa a àrea rival que va mostrar el Madrid no es va repetir amb assiduïtat, l’equip es va esforçar en ocupar bé els espais en el replegament entorn del seu centre del camp i va trobar una seguretat relativa.  

Sense idees per atacar,l’únic pla del Madrid era confiar en una acció individual que desbordés una línia rival i l’únic que semblava aconseguir-ho era Bale. El gal·lès va desbordar per la banda esquerra, a la carrera després d’una passada de Marcelo, i va trobar un gran centre al cor de l’àrea petita queva rematar Benzemaen franc avantatge, sense rivals a prop, només un impetuós Vinicius que va vorejar la rematada.

El Madrid es va fer enrere després del gol, va defensar per acumulació, parapetat a la frontal de la seva àrea a la recerca d’espais per córrer al contraatac, un altre escenari en el que només va aparèixer, de nou i amb comptagotes, Gareth Bale. 

El creixement del Celta

El preu a pagar va ser entregar la pilota a un Celta que es va començar a sentir cada vegada més còmode, rondant cada vegada amb més assiduïtat l’àrea de Courtois, amb tanta intenció com poc perill. Nomésun error colossal d’Odriozolava propiciar l’empat del Celta,anul·lat pel col·legiat amb l’assistència del VAR,per un fora de joc mil·limètric de què ningú es va adonar. 

El Celta dels retornats, liderat per Suárez i Aspas, va sortir amb energies renovades en el segon temps, encès després del gol anul·lat, fins a tancar el Madrid en els seus dominis. Entre grans ocasions celtes per empatar (Courtois va aturar dos xuts d’Aspas i Casemiro va salvar un gol gairebé sobre la línia),Modric va ser expulsat per una trepitjada involuntària sobre el taló de Denis,amb l’equip en els pitjors moments i amb Fede Valverde, l’única alternativa de la plantilla per a la medul·lar, a la grada descartat per Zidane. 

El míssil de Kroos

El partit dels blancs anava de camí al drama, però l’ordre des de la banqueta de mantenir la pilota fins a recompondre línies després de l’expulsió de Modric, va acabar ambun xut impressionant de Toni Kroos, des de la frontal de l’àrea, que va guanyar l’altura justa per entrar fregant el travesser de la porteria del Celta. 

Notícies relacionades

Les esperances dels locals van morir en aquest míssil alemany que va perforar la seva porteria i la competitivitat del partit va passar a millor vida. Zidane va rearmar l’equip i una pèrdua inversemblant de Pione Sisto va desencadenar una gran jugada dels blancs, entre Marcelo i Benzema, perquè Lucas Vázquez fes el tercer. 

El jugador del planter del CeltaIker Losadava justificar les expectatives creades entorn del seu debut amb l’únic gol dels de Vigo, ja en el descompte.

Fitxa del partit:

<strong style="font-size: 1.6rem;">CELTA DE VIGO 1</strong>