Gal·les celebra amb una gran festa l'eliminació d'Anglaterra

Els jugadors apareixen en un vídeo celebrant el 'brexit' de l'Eurocopa de la selecció anglesa

jcarmengol33925120 deportes  selecci n  futbol gales  euro2016160628163849

jcarmengol33925120 deportes selecci n futbol gales euro2016160628163849

1
Es llegeix en minuts

Els jugadors de la selecció de Gal·les no s'han tallat a l'hora de celebrar el 'brexit' forçat de Anglaterra de l'Eurocopa de França a causa de la seva sorprenent derrota davant Islàndia. L'inesperat resultat va despertar entusiasme en els seleccionats gal·lesos, com es pot observar en el vídeo que adjuntem.

Notícies relacionades

La rivalitat entre les dues seleccions va créixer amb els intercanvis de declaracions que es van viure els dies abans que els dos països que s'enfrontessin durant la fase de grups. Bale va arribar a dir que cap anglès podria jugar a Gal·les , i Rooney li va contestar que Anglaterra tenia "més passió i orgull" que els seus veïns. A més, la derrota anglesa ha deixat Gal·les com a únic representant britànic en el torneig, ja que l'equip de Bale ja és a quarts de final (jugarà dijous davant Bèlgica), mentre que Anglaterra no ha passat dels vuitens.

Aquesta celebració ha suscitat polèmica, ja que es produeix en el marc del 'brexit' i perquè molts jugadors que apareixen (com Ramsey) juguen a la Premier i són companys dels internacionals anglesos.