El capità d'Islàndia ja té la samarreta de Cristiano Ronaldo

El seu company Finnbogason li regala una equipació 'fake' de l'astre portuguès

islandia-camiseta

islandia-camiseta

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / BORDEUS (enviat especial)

El capità d'Islàndia, Aron Gunnarsson, ja té una samarreta de Cristiano Ronaldo. No és l'original ni la que va portar l'astre lusità en el duel que va enfrontar els nòrdics contra Portugal a Saint-Étienne, sinó un succedani d'equipació que li ha regalat el seu company Alfred Finnbogason. 

L'exdavanter de la Reial Societat ha donat un toc d'humor a la polèmica generada per un presumpte diàleg entre el capità i Cristiano que el mateix Gunnarsson va aclarir després. Els islandesos han preferit prendre's de broma la situació.  

La  imatge ha sigut publicada pel mitjapunta Gylfi Sigurdsson al seu compte d'Instagram, acompanyada d'un missatge aclaridor: "Gran regal d'Alfred Finnbogason per a Aron Gunnarsson. Per fi ha aconseguit la samarreta de Cristiano".

L'internacional del Swansea, que va marcar de penal davant Hongria, completa la broma amb dos 'hashtags': #shirtsforaron (samarretes per a Aron) i #fakeshirt (samarreta 'fake').

Notícies relacionades

Encara que el diari alemany 'Bild' va assegurar que Cristiano havia menyspreat el centrecampista islandès en un diàleg reproduït després per altres mitjans, inclòs aquest, el capità va desmentir que fossin aquestes les paraules exactes del lusità i va comentar que l'estrella del Madrid li va suggerir fer l'intercanvi al vestidor.

El capità islandès no ha volgut donar més transcendència al tema. Ara ja té la samarreta de CR7. El seu company Finnbogason l'hi va regalar.