FORMACIÓ UNIVERSITÀRIA

TecnoCampus: estudis amb vista al futur

Aquesta universitat aposta per la professionalització en els seus 17 graus i dobles graus universitaris

tecnoampus

tecnoampus

1
Es llegeix en minuts
Lara Bau

Els tres centres universitaris de TecnoCampus a Mataró impartiran un total de 17 graus i dobles graus, quatre màsters i 11 títols propis de màsters i postgraus el curs 2020-2021. Com un dels seus punts forts, aquest centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra aposta per la professionalització i potencia la relació dels seus estudiants amb el món professional, en particular amb les 120 ubicades al parc tecnològic. 

D’aquesta manera, les 17 titulacions de grau que ofereix, totes pertanyents als àmbits de la tecnologia, la salut i l’empresa, potencien l’emprenedoria, la professionalització i la internacionalització.  De fet, durant el curs 2018-2019 es van oferir 1.800 pràctiques i ofertes dedicades als estudiants del campus, tant d’empreses del parc com de pimes i multinacionals amb les quals s’han firmat acords perquè els estudiants puguin fer pràctiques.

L’emprenedoria és un eix de treball transversal en tots els estudis, amb activitats com el Weekend Challenge i la Som Hackathon, la preincubadora per donar recolzament a estudiants amb un projecte empresarial o els premis Creatic, que cada any reconeixen alguna d’aquestes iniciatives sorgides dels estudiants a través dels treballs de final de grau. Després d’anys d’un creixement en l’oferta de graus, l’aposta dels centres universitaris del TecnoCampus passa per una millora de la formació oferta en postgrau per al curs vinent.

Notícies relacionades

La seva principal novetat és el màster universitari en Entrenament Personal i Readaptació Físicodeportiva. El dissabte 18 d’abril és el dia escollit per celebrar la jornada de portes obertes per a futurs estudiants (qualsevol canvi de data pel coronavirus s’informarà via web), amb sessions informatives sobre cada grau i visites guiades a les instal·lacions del TecnoCampus i on també s’informarà de l’ampli programa de beques i ajuts per garantir l’accessibilitat als estudis tots els estudiants al marge del nivell de renda familiar.

Es donaran a conèixer les instal·lacions de l’Escola Superior Politècnica, dedicada a les titulacions d’enginyeria, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, en la qual s’imparteixen els estudis de ciències socials, i l’Escola Superior de Ciències de la Salut, on s’imparteixen els estudis relacionats amb la salut humana.