El BBVA llança un nou programa dirigit a l'acceleració de 'start-ups'

Durant nou mesos els projectes seleccionats rebran assessorament i recolzament dels experts del banc

zdjecie 3 kolor

zdjecie 3 kolor

2
Es llegeix en minuts
D. R. / Barcelona

Amb l’objectiu d’oferir a les 'start-ups' ajuda personalitzada per incrementar les seves possibilitats d’èxit, el BBVA llança el nou programa d’acceleració BBVA Open Innovation, que permetrà als projectes seleccionats recórrer a experts del banc que els ofereixin assessorament en una àmplia gamma de matèries.

El programa inclou sessions amb diferents àrees del banc, incloent-hi les encarregades de la implementació tecnològica, tècniques de vendes i màrqueting. Les sessions se celebraran al BBVA Open Space Madrid, aproximadament una vegada al mes i durant nou mesos.

Els projectes seleccionats també tindran accés a una plataforma 'online' dissenyada per Adventurees, on hauran de contestar una sèrie de qüestionaris relacionats amb la seva estratègia de negoci. Després podran compartir la seva feina amb els responsables del curs i amb altres participants, que els oferiran suggeriments i comentaris sobre aquells punts a millorar en la seva estratègia i els aspectes que funcionen.

Destinataris

La iniciativa està dirigida a 'start-ups' en etapa primerenca de desenvolupament ('early stage') o etapa llavor ('seed stage') que estiguin desenvolupant productes o serveis de tecnologia financera, o afins. Els participants (per a qui el programa serà gratuït) podran treure profit de l’experiència que acumula un gran banc com el BBVA per impulsar el seu creixement, per exemple en àrees com la negociació d’un nou contracte, o la gestió de processos burocràtics.

Notícies relacionades

El programa està obert per a projectes en una fase de maduració prou avançada com per tenir almenys un producte viable o en etapa de preparació per al seu llançament comercial que estiguin buscant ajuda per accelerar el seu creixement.

“Per al BBVA la clau està en mostrar, una vegada més, el nostre compromís per forjar relacions fortes, duradores i significatives amb la comunitat 'fintech', així com incrementar les seves taxes d’èxit”, diu Ainhoa Campo, responsable d’Open Innovation del BBVA. “A llarg termini, sabem que no podem provar de desenvolupar totes les solucions que els nostres clients necessiten. Les dades, la sostenibilitat i la transició des d’un model tancat a un obert estan impulsant tan ràpidament l’evolució del sector que hem de canviar els nostres models de cooperació”, afegeix la mateixa font. “Amb aquests programes esperem contribuir positivament al canvi, continuar treballant amb l’ecosistema ‘fintech’ per ajudar el seu creixement i assegurar que posem en mans dels nostres clients els productes i serveis que el sector necessitarà en el futur”, conclou.

Temes:

Startups