bcn aerea

bcn aerea

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La gran ciutat, així com les persones que hi habiten, no està feta per a tothom. Així ho evidencia el vídeo pujat per ‘Momento de verdad’, un home presumiblement estranger pel seu accent que ha carregat contra el que defineix com una «ciutat trista i buida, amb catalans estúpids». «Aquest és el moment de la veritat. Us diré tot el que penso ara sobre aquesta ciutat de merda, que es diu Catalunya, Barcelona», ha començat aquest clip incendiari.

Segons l’explicació d’aquest turista, les persones a la capital catalana estan «superbuides» i són «arrogants i garrepes», per la qual cosa resulta impossible conèixer-les i «socialitzar». L’home prossegueix el seu discurs centrant-se en les relacions sentimentals i en com aplicacions comTindero Bumble són completament inútils a l’hora d’establir vincles amb els altres: «La gent és supercreguda, publica només les seves fotos, els seus ‘instes’, i creuen que són deesses, però no és així», afirma.

@momento_de_verdad

En Barcelona no existe amor. No vengais aqui si quieres conocer algien para toda la vida. Ciudad triste y vacia con catalanes estupidos. #viral #foryou #paratodoelmundo #anticatalan #paratodos #ciudad #barcelona #novengais #gente #mala #triste #vacia #tacaña #encerrada #amor #noexisteaqui #realidad #dios #ayuda

♬ original sound - moment_of_truth

«No me’n vaig d’aquí»

Notícies relacionades

Malgrat tot, el ‘tiktoker’ descarta completament abandonar la ciutat: «Odio aquesta ciutat, de veritat. No me’n vaig d’aquí a enlloc, però necessito que canviï això», exigeix. El vídeo acaba amb algunes reiteracions sobre que «aquí no hi ha la vida social», una cosa que molts internautes no comparteixen: «Doncs no ho entenc, amb com de simpàtic i maco se’t veu...», ironitza una usuària en els comentaris.

Amb tot, també hi ha respostes de suport al missatge que mira de traslladar ‘Momento de verdad’ en aquest clip, que compta amb milers de visualitzacions en qüestió d’hores: «Crec que mig Espanya pensa com tu, relax, vine a les Canàries», respon un altre.

Temes:

Barcelona TikTok