Mamarazzis: política rosa, de Pedro Sánchez a Gabriel Rufián

Made using TurboCollage from www.TurboCollage.com

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

El cor i la política no són universos tan diferents. Els sentiments estan en el nucli d’aquests dos mons fins al punt que, a vegades, el cosmos rosa destenyeix l’òrbita política i tots dos es fonen. Aquesta setmana tres figures polítiques han sigut protagonistes de la premsa rosa. A desgrat seu o no, Pedro Sánchez, Albert Rivera i Gabriel Rufián han ocupat portades de revistes i diversos minuts als principals magazins televisius. Les raons, ben diferents, però totes relacionades amb el món del cor.

Pedro Sánchez

Pedro SánchezDilluns passat, va tenir lloc una de les reunions més sorprenents i inesperades que ha tingut Pedro Sánchez al llarg del seu mandat. El president del Govern va rebre Terelu Campos i Carmen Borrego al Palau de la Moncloa, hores abans de la celebració de la segona missa funeral en homenatge a María Teresa Campos i 24 hores abans del debat d’investidura.

Malgrat el desconcert de la premsa durant les primeres hores, ja que es desconeixien per complet les raons de la trobada, l’endemà vam saber que el president havia volgut tenir un detall amb les filles de la presentadora i convidar-les a una recepció a palau per fer-los un obsequi: una fotografia de Sánchez i María Teresa durant l’entrevista que li va fer la periodista en el seu programa ‘Qué tiempo tan feliz’, abans d’arribar a la Moncloa.

Pedro Sánchez els va voler firmar la instantània perquè la conservessin de record, ja que la veterana presentadora guardava la fotografia amb molt carinyo. ¡Quin pla de màrqueting! El que es coneix com un ‘win-win’ (benefici mutu). Les Kardashian espanyoles sempre aconsegueixen sorprendre’ns i mantenir-nos pendents del ‘reality’ en què han convertit la seva vida. I de retruc, en aquesta ocasió, Sánchez i el seu equip, bons coneixedors de les dinàmiques de la premsa rosa, han aconseguit captar l’atenció de tots els públics.

Albert Rivera

Albert RiveraDesprés de la seva separació de la cantant Malú, després de quatre anys de relació (si se’m permet, una de les relacions més estranyes i opaques dels últims temps), s’ha convertit en un dels protagonistes de les revistes del cor per les seves anades i vingudes amb dues dones: l’actriu catalana Aysha Daraaui («Lo que pasa en Ibiza se queda en Ibiza», va sentenciar la jove després de les imatges dels dos junts a l’illa) i la ‘‘influencer’’ i dissenyadora Carla Cotterli, amb qui l’hem tornat a veure aquesta setmana a la portada d’una revista.

Sembla que exlíder de Ciutadans ha apostat per aquesta segona relació i, a jutjar per les fotografies en què apareixen junts, morrejada inclosa, la parella s’està consolidant. El cert és que està sent més fàcil aconseguir imatges d’Albert amb Carla del que va ser al seu dia fotografiar a Malú amb ell, això sí que era una autèntica missió impossible i no la de Tom Cruise.

Gabriel Rufián

Notícies relacionades

Gabriel RufiánEl portaveu d’ERC al Congrés i Marta Pagola, responsable de premsa del PNB, estan a punt de ser pares. El 25 de juny del 2022 es van donar el «sí, vull» a Irun. Per a Gabriel serà el segon fill. El primer, Biel, de 13 anys, el va tenir amb Mireia Varela, la seva parella durant més d’una dècada i a la que va conèixer al metro, on coincidien sovint.

La relació va acabar el 2018 i de manera estrepitosa. Mireia, a través dels seus perfils a xarxes socials, va compartir diversos missatges descarnats on mostrava el seu dolor per la ruptura i el seu patiment. Va ser tot un culebró. Les aigües estan molt més calmades per a Rufián i ens expliquen a les Mamarazzis que ell i Marta Pagola estan exultants de felicitat i que serà el mes de gener vinent quan neixi el seu primer fill en comú.