Airbnb lloga la casa de Harry Potter: com reservar i a quin preu

AIRBNB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els llibres i pel·lícules de Harry Potter constitueixen, sense cap dubte, una de les sagues més mítiques que hi pugui haver. Això, al seu torn, porta molts dels seus seguidors a visitar alguns racons insospitats del món per trepitjar la mateixa terra i recórrer els mateixos passadissos que els alumnes de Hogwarts. El Castell d’Alnwick i el tren Jacobite són només alguns exemples d’aquest tipus de destinacions, però n’hi ha més.

Notícies relacionades

Recentment, s’ha viralitzat l’anunci d’Airbnb a través del qual es pot reservar la casa de la família Black, ubicada a la ciutat de York: «Passi una nit a l’icònic dormitori Emerald, acotxi’s al sofà de la sala de lectura victoriana i disfruti d’un bany de bombolles al nostre impressionant bany», apareix en la descripció de l’oferta, en què també s’adverteix de la inclinació de l’escala original i la consegüent dificultat en l’accés a la vivenda. Així mateix, la ‘101 House’ compta amb 155 ressenyes i una puntuació gairebé perfecta de 4,97 sobre 5.

Preu per nit

Com es pot esperar, una oportunitat així té un cost considerable: al voltant de 290 euros és el preu per nit que apareix anunciada, xifra a què cal afegir uns 55 euros de la taxa de neteja i uns altres 156 en concepte de tarifa de servei d’Airbnb. Amb tot, aquelles persones que continuïn interessades a fer la seva reserva hauran d’esperar, almenys, el 24 de desembre; fins aleshores, no hi ha ni un sol dia disponible.