Nova cançó, nous dards

Mamarazzis: La veritat sobre Lili Melgar, la dona que Shakira ha convertit en la més buscada de Google

Mamarazzis: La veritat sobre Lili Melgar, la dona que Shakira ha convertit en la més buscada de Google

YOUTUBE

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

SHAKIRA I PIQUÉ. No es cansa la cantant colombiana. En la seva última cançó, ‘El jefe’, torna a dirigir dards cap a Gerard Piqué i els pares d’aquest. Hi ha alguna diferència amb temes anteriors. Aquesta vegada Shakira ha posat en òrbita un nou personatge, Lili Melgar. Però, ¿qui és aquesta dona? No som les úniques que ens hem fet aquesta pregunta. Dijous, durant tot el dia, va ser el nom més buscat de Google. Les Mamarazzis hem decidit no fiar-nos de la Viquipèdia o similars i hem preguntat a l’entorn de la parella i sí, ens confirmen que era l’encarregada de la cura dels fills de la parella a Barcelona. Sí, ens confirmen que s’ha mudat a Miami amb Shakira per continuar al costat de Milán i Sasha. No va descobrir gràcies a Lili que Piqué li fos infidel. Això no va passar. I no, no li correspon indemnització com assegura la cançó. Lili Melgar no va ser acomiadada. Ens expliquen que va optar per continuar al costat de la cantant i mudar-se amb ella als Estats Units. Només ens falta saber si són certes les informacions que asseguren que Lili hauria cobrat un milió d’euros per la seva col·laboració en la cançó i al videoclip. No ho sabem, però ens estranyaria infinit. No és gaire de pagar aquestes coses la cantant.

Fa alguns mesos, la pianista Laura Andrés, va explicar en el programa de ràdio ‘Versió Rac1’ que havia col·laborat amb Shakira en una de les seves cançons i que mai va cobrar per la feina feta. El cert és que aquesta col·laboració sí que li va reportar un gir radical en la seva carrera a la pianista. Va poder deixar la docència i dedicar-se de ple a la interpretació. Però aquest no és el tema. El tema és que a Shakira aixòde pagar, sigui a Hisenda, sigui als que col·laboren en les seves cançons, li agrada més aviat poc. Sí que li agrada, en canvi, descarregar la seva ràbia contra els seus exsogres. En l’estrofa «‘dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura, pero ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura’» és de les frases més dures que ha cantat. Entenem que hi havia poques paraules que rimessin amb dura, però hi ha: factura, caradura, armadura, ‘rozadura’, agricultura, lectura, cultura, ruptura... Però no, Shakira opta per sepultura i les Mamarazzis hem pogut saber que els advocats de Joan Piqué ja li han consultat si vol posar una demanda. Estan esperant resposta. ¿La guerra passarà de la partitura a la judicatura?

Notícies relacionades

BERTÍN OSBORNE. ¡Quina sorpresa! ¡Ha aparegut una altra amant de Bertín! La ‘triunfita’ Encarna Moreno, que va participar en el talent l’any 2006, ha assegurat a ‘Espejo Público’ (Antena 3) que ha estat mantenint relacions intermitents amb Bertín durant 15 anys. O sigui, mentre estava amb Fabiola, clar. Surten dones amb qui ha estat de sota de les pedres i al cantant només se li acut dir que ‘totes són iguals’. No n’esperàvem menys. Segur que en les seves converses trobem frases com: ‘ni masclisme ni feminisme’, ‘ja no s’accepta ni un piropo’, ‘ara tot és masclisme’... I coses per l’estil. Bertín, perquè estiguis preparat: en sortiran més. Tenim una catalana escalfant a la banda i llesta per saltar al terreny de joc. Per a sorpresa de ningú, és clar. Ni per a Fabiola que s’ha desmarcat assegurant ‘no és part de la meva vida’. Millor per a ella.

ARES TEIXIDÓ I BRUNA BRAVO. Aquest estiu ha sigut el de les ruptures: Rosalía i Rauw Alejandro, Malú i Albert Rivera, Ricky Martin i Jwan Josef... A veure, aquesta de la que us parlem no estan top, però si digna d’esment. Ares i Bruna ja no estan juntes. L’exconcursant de Gran Hermano i la ‘influencer’ porten setmanes de distanciament, fins i tot ens consta que Ares ja està buscant pis a Madrid. En un primer moment, quan va arribar la crisi, es van deixar de seguir a Instagram. Les fans se’n van adonar i es van tornar a fer follow, però només virtualment comparteixen espai. L’estiu l’han passat separades després de setmanes d’una convivència plena de moments de tensió i mal rotllo. ¿Hi ha possibilitat de reconciliació? Només el temps ho dirà.