Vídeo | Aquesta és la confessió de Daniel Sancho sobre com va esquarterar Edwin Arrieta

Y ahora Sonsoles

2
Es llegeix en minuts

Després de moltes incògnites entorn del cas de Daniel Sancho el programa de Sonsoles Ónega ha revelat les sorprenents imatges de la reconstrucció dels fets que el mateix Daniel va fer davant la policia de Tailàndia després de la confessió de l’assassinat d’Edwin Arrieta. Amb tota mena de detalls, així va ser la reconstrucció dels fets en què Daniel Sancho va explicar com durant una discussió acalorada amb Edwin Arrieta a causa de la relació sentimental que mantenien, va acabar donant-li un cop de puny i colpejant-lo en repetides ocasions al cap fins a deixar-lo inconscient al bany de l’exclusiva vil·la en què estaven allotjats a Tailàndia.

«En poc temps tot es va omplir de sang» assegura el jove durant la reconstrucció dels fets. Després de dues hores assegut davant el cos, Daniel assegura que el va arrossegar fins a la dutxa on va deixar l’aigua calenta córrer per evitar que la sang coagulés. Posteriorment, el va deixar allà i va començar a portar les bosses.

«Vaig portar la serra i el matxet», afirma durant la confessió.

Acompanyat per més de deu persones entre qui es troben les traductores i les autoritats tailandeses corresponents, Daniel es mostra molt tranquil a l’hora de relatar els fets tot i que no pot evitar tensar-se quan li pregunten per certs detalls: «¿És realment necessari?» pregunta quan li ofereixen una mena de ganivet perquè faci la simulació de l’esquarterament. 

La confessió

«Estava desfent tot el seu equipatge», assegura Daniel Sancho mentre apareix assegut, emmanillat i explicant als policies com van passar els fets aquell dia. «Em vaig aixecar (del llit), vaig fer un pas enrere i li vaig donar un cop de puny», afegeix abans que li traguessin les manilles per reconstruir millor certs moviments: «Així és impossible fer res».

Tal com es pot veure en els vídeos emesos en el programa d’Antena 3, Daniel explica a la Policia que Edwin es va donar un cop al cap al bany després d’aquest primer cop de puny que li va clavar: «Ell em va mossegar i em va agafar. Jo el vaig agafar cap a mi, el vaig tirar i es va colpejar».

«En poc temps tot estava ple de sang. Jo no em vaig quedar aquí», expressa als agents que van recrear els fets, mostrant-se una mica dubtós de coses que van passar: «Potser el vaig colpejar una altra vegada. No ho sé. Jo estava com ¡bum! I el vaig colpejar una altra vegada».

Notícies relacionades

Sancho li explica a la policia que va passar dues hores per l’habitació principal del bungalou, deixant el cos d’Edwin al bany després de l’esmentat cop al cap.

En el tercer vídeo emès en el programa presentat per Sonsoles Ónega, Daniel Sancho també explica a la Policia tailandesa com es desfà del cos d’Edwin Arrieta, moment que la periodista va confessar com a «clau» en la confessió. En ell, el xef recrea com agafa el cos per les cames i assegura que el porta fins a la dutxa, on va obrir l’aigua calenta perquè la sang fluís i no coagulés.