img-6249

img-6249

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El creador de contingut Carlos García (@carliyoelnervio) ho ha tornat a fer. Després del vídeo en el qual rebien l’Steven, un turista acabat d’aterrar en terres andaluses, com si fos un nou fitxatge del Màlaga, una massa d’aficionats han tornat a acudir a l’aeroport per fer el mateix i gravar la segona part d’aquest mític vídeo viral.

Notícies relacionades

Aquesta vegada, les víctimes de la broma han sigut Spielberg, fent al·lusió a la continuació del primer vídeo, i Xan Kee Te (chanquete). Bufandes, pancartes i samarretes de l’equip de la ciutat han copat l’arribada d’aquests dos viatgers, que, incrèduls, no han tingut més remei que començar a repartir firmes i torejar amb naturalitat amb aquesta situació surrealista. Algun, fins i tot, s’ha animat a col·laborar amb càntics malaguistes.

@carliyoelnervio

El mejor dia de mi vida #carliyoelnervio

♬ sonido original - Carlos García

El vídeo acumula més de 160.000 ‘m’agrades’ a TikTok i 60.000 visualitzacions a YouTube, a més de milers de comentaris d’usuaris que tampoc donen crèdit amb aquesta segona part d’una broma que ja al seu dia va tenir una gran rebuda a les xarxes socials.