Hotels

TikTok té el truc per passar un estiu ‘Tot inclòs’ gratis

TikTok té el truc per passar un estiu ‘Tot inclòs’ gratis

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

La tiktokera Anita Escribano (@annaesg) s’ha viralitzat a través de TikTok gràcies a un vídeo on explica com està passant un estiu gratis mentre viu en un hotel de quatre estrelles amb tot inclòs.

El truc de l’Anita per viure en un hotel de quatre estrelles de Mallorca és treballar com a animadora infantil. La jove explica els avantatges de la seva feina, que consta d’una jornada laboral de 35 hores per 1.200 euros mensuals. A més de la possibilitat de menjar al bufet lliure de l’hotel cada dia. I de manera gratuïta.

@annnesg

Además no piden experiencia #mallorca #hotel #fyp #parati #verano 🙃🙃🙃 a mi me flipa

♬ son original - speed up 😽
Notícies relacionades

La jove explica la comoditat d’aquesta feina: «és molt fàcil i entretinguda». A més, afegeix que no es necessita experiència; una cosa que la majoria de joves busquen a l’hora de sol·licitar ocupació. L’Ana explica que pot disfrutar de fins a dos dies lliures a la setmana i una habitació doble amb terrassa i bany privat. Tota una experiència gràcies a les noves amistats i nous plans que aquesta oportunitat ofereix, segons comenta l’Ana.

Tot i això, els usuaris han comentat la sort que la jove ha tingut al trobar aquesta feina. Molts afirmen que aquestes condicions no són les usuals, ja que molts s’han enfrontat a una realitat molt diferent. «La pitjor experiència de la meva vida», resumia una usuària al post de l’Ana.